Jön a Rossz tanár 2 és a World War Z 2

2013.06.24. 13:04 Módosítva: 2013.06.24. 14:22

A világ jobb sorsú részein már péntek óta lövik a zombikat a Z világháborúban, a főszereplő Brad Pitt és Marc Forster rendező pedig lépten-nyomon olyan homályos kijelentéseket tesz a sajtómunkásoknak, hogy lesz egy World War Z 2 is. A Geektyrant blog szerint Forster szavait így kell értelmezni: "Nem mondtam azt, hogy Brad Pitt azt mondta, jön a folytatás, csak annyit mondtam, hogy ha egy rakás pénzt keresünk, akkor a Paramount stúdió valószínűleg folytatni akarja a filmet".

Szintén a Geektyrant írta a napokban, hogy az MGM a Fox 2000 Pictures-szel karöltve forgat folytatást (vagy remake-et) Tobe Hooper és Steven Spielberg 82-es horrorklasszikusához, a Poltergeisthez. Az új rész producere a horrorfilmeket Pókemerre és Ózra lecserélő Sam Raimi lesz, a forgatás pedig még idén ősszel elkezdődik. A sztori a szokásos: a békés kertvárosban lakó családot elkezdi terrorizálni a címbéli gonosz kopogó szellem.

Nem kultfilm ugyan, de így is folytatást kap a Rossz tanár, írja a Slashfilm. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az első részben forródanrdágban tomporítva autót mosó, Justin Timberlake kedvéért mellnövelő plasztikai műtétet tervező Cameron Diaz is visszatér-e benne, mint bunkó pedagógus.