no

Így feszít Dwayne Johnson Biatorbágyon

2013.08.13. 11:58

Dwayne „The Rock" Johnson már hetek óta Magyarországon van, és két súlyzóemelgetés között gőzerővel dolgozik a Páty és Biatorbágy melletti pusztaságban, valamint a rákospalotai Origo stúdióban Brett Ratner Herkules-mozifilmjén. A munka őrületes titoktartás közepette zajlik (mi is voltunk kinn, viszont decemberig minden interjú és beszámoló embargós), semmi sem szivároghat ki. Kivéve persze, ha maga a 40 éves sztár rak ki valamit a Twitterére: a hétvégén például azt mutatta meg, hogyan feszít hosszú hajjal, szöges bunkóval és a nemeai oroszlán megnyúzott bőrével a biatorbágyi pusztaságban.

Képernyőfotó 2013-08-12 - 10.22.08.png
Fotó: Dwayne Johnson / Twitter

A Hercules: The Thracian Wars című képregény alapján készülő mozifilm külsőségeiben és grandiózusságában Ridley Scott Gladiátorát fogja idézni, történetvezetésben viszont a Brad Pitt-féle Tróját követi. A készítők ugyanis tudatosan kidobálták szinte az összes görög istent és szörnyeteget a filmből, hogy a nézők még véletlenül se higgyék azt, hogy a Titánok harca 3-ra vettek jegyet.

Dwayne Johnson drabális Conan-klónnak kinéző Herkulesének a Disney-rajzfilmhez sem lesz köze. Herkules ezúttal nem egy nőket mentő, tógás-szandálos szörnyvadász, hanem egy megkeseredett zsoldosvezér, akit a trák király (az Alien-filmekből és a Mesemondó tévésorozatból ismerős John Hurt) bérel fel a kompániájával együtt, hogy verjenek le egy Kis-Ázsiában lázongó hadurat. A mítoszbeli történetet ráadásul Herkules unokaöccse, Iolász (Reece Ritchie) tolmácsolásában ismerjük meg, aki lehet, hogy valójában csak népszerűséghajhászásból találta ki az izomhegy rokon jól ismert, hidraölős-húsevő madaras meséit. (via Movieweb)