Gal Gadot lesz a Csodanő

2013.12.04. 20:46

Gal Gadot játssza majd Wonder Woman, azaz a Csodanő szerepét az egyelőre csak Batman vs Superman címmel emlegetett Acélember folytatásban. A hírt a rendező, Zack Snyder is kommentálta, aki szerint Gadot nem csak nagyon jó színésznő, hanem csodálatos képességei tökéletessé teszik a szerepre. Snyder talán arra célzott, hogy a 28 éves modell és színésznő 2004-ben megnyerte az izraeli szépségkirálynő választást. Gadot-ot a Halálos iramban filmekben ismerhette meg a közönség.

A másik két szuperhőst megformálós színész már régen megvan, Ben Affleck lesz Batman, ami miatt a rajongók ki is akadtak, sőt az internetes hozzászólások alapján ha lehetett volna, akár fel is lázadnak. Először Christian Bale nevét lengették be, de ő 50 millió dollárért sem volt hajlandó elvállalni a szerepet. Afflecknek nem lesz idegen a gumiruha: egy évtizede játszotta el a vak szuperhős, Daredevil karakterét. Supermant pedig Henry Cavill fogja alakítani, csakúgy, mint az Acélemberben.

Mint korábban mi is megírtuk, Christopher Nolan Sötét lovag-trilógiája után nem különálló Batman-filmet készít a Warner, hanem egymásnak ereszti a DC Comics két ikonikus karakterér, Supermant és Batmant. A film amerikai bemutatója 2015. július 15-én lesz.