Ez a Resident Evil lesz a végső

2015.08.18. 08:45

Tizenhárom éve, 2002-ben mutatták be a világon az első Resident Evil-filmet, ami az irtó népszerű japán horrorjáték pocsék adaptációja volt (és Magyarországon az volt a címe, hogy A kaptár, de ezt hagyjuk most), valami érthetetlen okból mégis behozta a költségvetésének többszörösét, amit én azzal magyaráznék, hogy 2002 körül az egész világ szerelmes volt Milla Jovovichba. És ezek szerint a szerelem kitartott, mert még négy folytatás készült a Resident Evilhez, mindegyik elég pénzt hozott, hogy megmagyarázzon még egyet, és most forog a Final Chapter című, hatodik rész. Ami az egyik főszereplő szerint már tényleg az utolsó lesz.

Ali Larter (Hősök) az IGN-nek nyilatkozott a filmről, és elmondta, hogy igen, amit Final Chapternek hívnak, az tényleg az utolsó fejezet lesz.

Larter aztán elkezdett áradozni, hogy milyen sikeres volt ez a sorozat, hiszen tényleg hatszor sikerült nekifutni, és mindegyik alkalommal bejött, szerinte Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson rendezőnek köszönhető ez. Larter aztán kifejti, hogy szerinte a Resident Evil-sorozat is egy olyan film, amiben nők szerepelnek, de nem egymással, hanem egymás mellett harcolnak:

ez egyértelműen egy erős nőket bemutató film.


A Resident Evil: The Final Chapter 2017. január 27-én kerül amerikai mozikba.

Ez pedig a 2010-es Afterlife alcímű rész előzetese, ha valaki 2002-ben lemaradt, most megnézheti, hogy mi lett a Resident Evilből:

Resident Evil: Afterlife