Új Harry Potter-trilógia készül

2016.03.02. 13:50
3 hozzászólás

Ahogy arra némileg számítani lehetett, végül három film is készült a Legendás állatok és megfigyelésük c. Harry Potter-spinoffból, ezt J.K. Rowling író jelentette be Twitteren. Ezzel azt a pletykát is megcáfolta, hogy a hét könyv utáni időszakban játszódó kétfelvonásos Cursed Child színdarabból mozifilm is készülne, egyelőre. Azért csak egyelőre, mert akkora az érdeklődés a színdarab iránt, hogy szinte kizárt, hogy pár éve múlva ne akarnák filmre vinni a már családapa Harry Potter történetét.

legendas

A trilógia bejelentése csak annyiban új, hogy Warner Bros. vezérigazgatója már korábban lenyilatkozta, hogy minimum trilógia lesz a mindössze 128 oldalas könyvből, ami egy fiktív könyv szerzőjéről, Göthe Szalamanderről szól és az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakítja, de feltűnik még benne Ezra Miller és Colin Farrel is. A Legendás állatok és megfigyelésük novemberben érkezik a mozikba.

A Harry Potter születése előtt 70 évvel, New Yorkban játszódó filmhez már korábban megjelent az első, egész ígéretes trailer.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!