DiCaprio exnője lett az új Pamela Anderson

2016.03.07. 10:16 Módosítva: 2016-03-07 10:19:54
5 hozzászólás

Újabb kép szivárgott ki a Baywatch remake-jének forgatásáról, amiben CJ Parkert már nem Pamela Anderson alakítja, hanem Leonardo DiCaprio modell exbarátnője, Kelly Rohrbach - írja a Movieweb.

rock baywatch
Fotó: Dwayne Johnson / instagram

 A 26 éves szupermodell a 2017-ben mozikba kerülő film másik főszereplőjével, Dwayne Johnsonnal feszít egy közös fotón a tengarparton. A képet Rock  az Insagramjára töltötte fel , de természetesen azóta már a fél internet átvette.

De a hétvégén több olyan fénykép is felbukkant a neten, amiken Rohrbach a vízimentők ikonikus piros fürdődresszében domborít:

A 2017. május 29-én mozikba kerülő filmben a Baywatch sorozat egykori sztárja, David Hasselhoff már csak egy kis cameoszerepben fog feltűnni, Mitch-et a Szikla alakítja. Az újonc haverját, Matt Brodyt pedig Zac Efron, de szerepet kapott a filmben DiCaprio exbarátnőjén kívül Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera és Priyanka Chopra is.

A Szikla az egyik női szerepőlővel, Ilfenesh Haderával pózol a parton
A Szikla az egyik női szerepőlővel, Ilfenesh Haderával pózol a parton

A forgatókönyvet Robert Ben Garant és Justin Malen írták (de korábban dolgozott a sztorin az a Damian Shannon és Mark Swift is, akik a Péntek 13 és a Freddy vs. Jason sztorijáért feleltek), a rendező a Förtelmes főnököket is jegyző Seth Gordon. Mindannyian azt ígérték az eddigi nyilatkozataikban, hogy az új Baywatch nem bugyuta nyári komédia lesz, hanem igazi R-kategóriás, szexista és egyéb disznó viccekkel telepakolt bulimaraton - azaz nagyjából olyasmi, amilyen a szintén egy régi, közkedvelt tévésorozaton alapuló 21 Jump Street volt nemrég.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!