Cate Blanchett is szerepelhet a női Ocean's Elevenben

2016.06.06. 14:17 Módosítva: 2016.06.06. 14:32

Sandra Bullock játszaná George Clooney karakterét, Blanchett lehetne Brad Pitt, de szóba került Jennifer Lawrence neve is.

Bár a rossz nyelvek szerint csak a női Szellemirtók körüli hype-ot akarja meglovagolni a női szereplőkkel újragondolt Ocean's Eleven, valójában már a Sony belső levelezésének kiszivárgása óta beszélnek a projektről. Úgyhogy még csak nem is az adta a lökést a producereknek, amikor Cristopher McQuarrie, a Közönséges Bűnözők írója és a Mission Impossible – Titkos nemzet rendezője a Twitteren felvetette, a forgatókönyvírók megpróbálhatnák átírni a remekül kitalált férfikaraktereiket nővé, vagy a bénán megírt női karaktereiket egy beszélő szamárrá.

Ennek ellenére még elég keveset lehet tudni a tizenöt évvel ezelőtti akciófilm spin-offjáról: még csak annyi biztos, hogy az Ocean's Ocho munkacímen (az ocho spanyolul nyolcat jelent) futó filmben Sandra Bullock fogja játszani a főszerepet, azaz a Danny Oceannek (George Clooney) megfeleltethető figurát.

Korábban felmerült az is, hogy Jennifer Lawrence is szerepelhet majd a filmben, ami már csak azért is hihetőnek tűnt, mert a rendező, Gary Ross az Éhezők viadalában már dolgozott vele – ennek ellenére a színésznő ügynöke alaptalannak minősítette a pletykát.

Most viszont megvan a következő biztosnak tűnő név a stáblistáról: Sandra Bullock partnerét, az „eredetiben” Brad Pitt karakterét A Gyűrűk Ura-filmek és a Carol kétszeres Oscar-díjas sztárja, Cate Blanchett játszaná – írja a SlashFilm. És bár az Ocean's Ocho nem az Ocean's Eleven remake-je lenne női figurákkal (hiszen például a cím szerint itt csak nyolc főszereplő lesz), hanem önálló története lenne, azért a pletykák szerint ezt a filmet is a két főszereplő kapcsolata mozgatná elsősorban.

A sztoriról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy különleges nyaklánc elrablása körül bonyolódna, és fontos szerepe lenne egy galériatulajdonos bűnre csábításának is.

Ön kit látna szívesen a női Ocean's Elevenben?

Ne maradjon le semmiről!