Advertisement

Csak azt kívánom nektek, amit Rómeónak és Júliának!

2016.07.12. 07:09

Anna Kendrickkel egy esküvőn próbálnak durván kiszúrni, de a színésznő nem hagyja magát új filmjének előzetesében, amiben egyébként újra pasijával dolgozhat együtt.

Akivel SMS-ben szakított a menyasszony testvére, annak amúgy is elég rémálomszerű egy esküvő, pláne, ha csupa lúzer közé ültetik, mint az Alkonyat-filmekből megismert Anna Kendricket A 19-es asztal (Table 19) című filmben, amit ugyan csak 2017 elején mutatnak be, de már kijött az első előzetese.

Table 19 (2016) előzetes #1

A film sztorija szerint a vámpíros sorozaton kívül a Scott Pilgrim-filmekből, az Egek urából és a Tökéletes hangból is ismert Anna Kendricket meghívják ex-pasija húgának esküvőjére, ahol a direkt a legszerencsétlenebb vendégeknek fenntartott asztalhoz, a 19-es számúhoz ültetik, ahol „olyanok ülnek, akiknek inkább csak a sajnálkozásukat és az ajándékaikat kellett volna elküldeniük maguk helyett”. De amikor erre a rájönnek, ahelyett, hogy sértetten hazarohannának, inkább megpróbálják jól érezni magukat, Anna Kendrick karakterének pedig kinéz persze némi romantika is.

A filmet az itthon kevésbé ismert, de A hivatal című sorozatból egy csomó, a Városfejlesztési osztályból pedig egy részt rendező Jeffrey Blitz rendezi, az operatőr pedig az a Ben Richardson lesz, akivel Anna Kendrick 2014 óta együtt van, és már harmadszor dolgozik együtt az Ivócimborák és a Boldog karácsony után. Blitz sem először forgat a színésznővel, ő rendezte az egyik első filmjét, a Rocket Science-t is. A 19-es asztalban szerepel még a Jóbarátok Phobe-jeként befutott, ma már 53 éves Lisa Kudrow és a Nebraskáért Oscarra jelölt, Az asszony illatában is szereplő June Squibb is. A film írói Jay és Mark Duplass, akiket nemrég a legjobb filmes tesóknak neveztünk a Coen-fivérek óta.

Anna Kendricknek egyébként jól jön egy ilyen, visszafogottnak és kedvesnek tűnő film, amiben az a legdurvább poén, hogy valaki azt kívánja az ifjú párnak, „Tartogasson nektek is olyan happy endet az élet, mint Rómeónak és Júliának!” – mivel Kendricket itthon legutóbb az elképesztően alpári és fájdalmasan humortalan Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című vígjátékban láthattuk, ami aligha használt a renoméjának.

Ne maradjon le semmiről!