Budapest kész orosz kémtanya a Black Widow előzetesében

2019.12.03. 09:47

A Gellért-hegyi Szabadság-szobor, a Duna, a Lánchíd, a Margit híd és a Keleti pályaudvar is felbukkan a Marvel Fekete Özvegyének legelső előzetesében. A főszereplőt alakító Scarlett Johansson ugyanis nemrég még Budapesten húzta magára kedvenc hősnője, Natasha Romanoff öltözékét.

A Cate Shortland által rendezett film az előzetes alapján a 2016-ban bemutatott Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik, és a Fekete Özvegy múltját meséli el. Johansson már évekkel ezelőtt elmondta, hogy mennyire csodásnak tartja a Fekete Özvegy történetét, ezért egy róla szóló önálló filmben egyenesen Oroszországba repítené vissza a karaktert. Natasha Romanoff ugyanis orosz nemesi családban született, de mivel a szülei valószínűleg már gyerekkorában meghaltak, egy orosz katona nevelte fel. Később balett-táncos lett, meg egy szovjet tesztpilóta férje, aki szintén meghalt, így lett a nőből előbb özvegy, majd a KGB szuperkémképző programja révén valamivel később Fekete Özvegy.

A színésznő budapesti tartózkodásáról már a nyáron beszámoltunk, miután a Marvel magyar rajongói blogja júniusban több Twitteren közzétett képet és videót is összegyűjtött a Fekete Özvegy-film magyarországi forgatásról. A Marvel Fekete Özvegy-filmjét május elsején mutatják be az amerikai mozik, Magyarországon már április 30-án látható lesz.

Ne maradjon le semmiről!