David Ayer: Könnyű lenne összedobni az Öngyilkos osztag rendezői változatát

2020.05.26. 09:43

Miután kiderült, hogy a rajongók nyomására az HBO Maxon bemutatják majd Az Igazság Ligája című DC-képregényfilm rendezői változatát, felmerült, hogy esetleg az Öngyilkos osztagnak is igazságot lehet szolgáltatni azzal, hogy megismerjük, ténylegesen milyen filmet készített volna belőle David Ayer. A 2016-os film nem igazán nyűgözte le sem a közönséget, sem a kritikusokat, és felmerült, hogy a második rész nem az első folytatása lesz, hanem újra nekifutnak a projektnek, és ezúttal James Gunn ül majd a rendezői székbe. Ezután kijött az Öngyilkos osztag egyik tagjának, Harley Quinnnek a saját filmje, és az sem aratott osztatlan sikert.

Ugyan hivatalosan nem keresték még meg, David Ayer egy twitteres felvetésre azt válaszolta, elég könnyű lenne összerakni a rendezői változatot az Öngyilkos osztaghoz, és nyilván neki nagyon sokat jelentene, ha a közönség megismerhetné, ő milyen filmet szeretett volna készíteni, mert az, ami a mozikba került, annak bizony nem sok köze van hozzá.

Ayer korábban egyébként azt nyilatkozta, tudja, hogy hol hibázott, de mondott olyat is, hogy nem készül a filmből alternatív változat, mert ami a mozikba került, arra ő bizony büszke.

Ami a James Gunn-féle filmet illeti, az IMDb szerint 2021 augusztusában lenne a premier, és az eredeti stábból Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman és Jai Courtney tér majd vissza, illetve új szereplőként csatlakozik hozzájuk például  Idris Elba, Taika Waititi, John Cena és Nathan Fillion.