Oszter Alexandrából sztárt faragna Andy Vajna

2007.11.16. 10:32
Andy Vajna Oszter Alexandra útját egyengeti, jelentette be a Blikk. A Playboy címlapjának sajtótájékoztatóján ismerkedtek meg. "Megkérdezte, nincs-e kedvem kimenni vele Velencébe Clooney partijára - mosolygott a bulvárlapnak Alexandra, "akinek fogalma sincs, miért őt szemelte ki a producer". Még azt is írják: "Az Oszter lány egyébként nem panaszkodhat, öt színdarabban játszik itthon, két éve él párjával". És: "A színésznő tudja, szinte lehetetlen Közép-Európából hollywoodi karriert befutni, de kipróbálná magát néhány válogatáson".

Ebből az alkalomból nézzük meg, jelenleg hogy áll Oszter Sándor lányának filmes karrierje. Eddig amiatt írtunk róla a Cinematrixon, hogy Árpa Attila cáfolta az egyik bulvárlap értesülését, miszerint a rendező az Argo 2 című film kapcsán szereplőként gondolt volna rá. Pontosabban:

- Nem a Playboy-fotók miatt jutott eszedbe az Oszter lány? - kérdeztük.
- Nem
- válaszolta Árpa. - Sőt. Hogy pontos legyek, az első résznél volt erről szó, Sándor mondta akkor, hogy a lánya is szerepelhetne. Én mostanában nem kértem fel.

A 28 éves Oszter Alexandrát színésznőként a vásznon és a képernyőn eddig nem sokszor láthattuk: régen a Barátok Köztben volt Zsófi sógornője, szeptemberben meg a Fókusz néhány jelenetében vitázott apjával a Playboy-vetkőzős fotókon, de egyik szerepkörben sem tűnt túl hitelesnek. Az IMDb moziadatbázisban az adatlapján az Esti showder szerepel csak a munkái között, ahol saját magát alakította ugye szeptemberben. De majd most.