Lezajlott a hazai Bocuse d'Or első fordulója
Augusztus 15-ig lehetett leadni a pályázatokat a hazai Bocuse d'Or versenyre, amelyen eldől, ki lesz a 2016-ban Budapesten rendezett Bocuse d'Or Europe magyar indulója.
19 érvényes pályázat érkezett a Magyar Bocuse d'Or Akadémiára, amelyeket Bíró Lajos, Csapody Balázs, Hamvas Zoltán, Sárközi Ákos, Segal Viktor, Vomberg Frigyes és Wolf András bíráltak el, írja a Dining Guide. 12 versenyző jutott tovább a december 13-i magyar selejtezőre:
Domján Richárd – Bock Bisztró, Budapest
Győrffy Árpád – Kollázs, Four Seasons, Budapest
Katona András – 12 Hay Hill, London, Egyesült Királyság
Kovács Attila – Spaletta Étterem és Sörház, Kecskemét
Mizsei János – MÁK Bisztró, Budapest
Molnár Péter – Johanna Maier Filzmoos, Ausztria
Pohner Ádám – Olimpia Étterem, Budapest
Sándor Rodrigo – Costes Downtown, Budapest
Sipos András – NU bistro, Budapest
Sugár Róbert – Kistücsök Étterem, Balatonszemes
Szabó László – Helyszíni szolgáltatások, Sodexo
Volenter István – 67 Étterem és Bistro, Székesfehérvár
A selejtezőről 4-6 fő jut tovább a február 18-i magyar döntőbe, ahol eldől, ki képviseli Magyarországot a Bocuse d'Or Europe-on.