Keresés

26 találat az Indexről, és 8 a környékéről.

2013. január 31., 16:31

Félelem és reszketés a céklapokolban

Alászálltunk a kávészemekkel ízesített marhafaroklé legmélyére, hogy a vége mégis ünneplés legyen. A magyar szakácssport legnagyobb sikerét érte el Széll Tamás, aki tizedik lett a legmenőbb világversenyen. Helyszíni beszámoló Lyonból.

2012. december 11., 16:57

Bűvös kockát főz a magyar sztárséf

Sikerül-e lenyomni a nemzetközi zsűri torkán a bűvös kockát? Hogy megy a lángoshoz a kaviár? Első magyarként mindjárt a világdöntőben főz Széll Tamás, akit a szakácsversenyzés Schumacherje edz a lyoni fináléra.

2012. március 23., 10:53

A szegény libapásztorfiú posírozott osztrigája

Hogyan szurkolnak a szakácsversenyek ultrái? Lehet-e esélye az egyszeri magyar legénykének a kőgazdag skandinávok ellen a gasztronómiai Forma-1-ben? Mennyit iszik egy magyar étteremtulajdonos? Végigéltük, ettük és ittuk minden idők legnagyobb magyar gasztronómiai sikerét Brüsszelben.

2011. június 28., 18:49

Szakácsokat szívatott a sztárséf a McDonald's-ban

Egy sztárséf szeme előtt próbáltak fiatal szakácsok menő fogásokat főzni McDonald's-os alapanyagokból egy hamburgerezőben. Kamu reklámeseménynek indult, vicces szívatás lett belőle.

2010. február 23., 10:59

Tanyasi csirkék csatája a Gerbeaud-ban Tanyasi csirkék csatája a Gerbeaud-ban

Nem a látványosság a fontos, hanem az ételek íze. A Hagyomány és evolúció szakácsversenyen külföldiek zsűriztek, hogy tudjuk, hol tartunk.