Vaktában szavaznak majd tévéelnököt?

2008.05.19. 13:33

Hiába tiltakozik kézzel-lábbal a Fidesz, a szocialisták kuratóriumbővítési akcióját nem lehet megállítani. Úgy beválasztanak négy-négy tagot a Magyar Rádió meg a Magyar Televízió kuratóriumába, hogy Cser-Palkovics Andrásnak még annyi ideje sem marad, hogy kimondja: antidemokratikus eszköz.

Meg egyébként is ezzel az antidemokratikus eszközzel már többször élt a Fidesz is, volt ugye csonka kuratórium, meg kis csonka kuratórium, ellenzékinek álcázott kormányhű kurátor és annyi minden más is. Kisfiam, kellett neked rugdosódni a grundon, aztán meg most csodálkozol, hogy a Józsika jól vesén rúg?

De nem is az MSZP és az SZDSZ cselei, meg a Fidesz műesései a legszebbek ebben a történetben, hanem, hogy ma hallgatják meg a Magyar Televízió elnöki székéért pályázókat, az új kurátorok pedig jó esetben is csak holnap kezdhetik meg a munkájukat. Vagyis fogalmuk sincs, hogy kit választanak majd meg, és miért. Reméljük azért majd valaki csak segít nekik.

Update: Mint kiderült a Parlament mégis csak a jövő héten fog szavazni az új kurátorokról, döntést pedig péntekre ígért a kuratórium, vagyis lehet, hogy az MSZP mégis csak három taggal szavaz majd. Vagy elhalasztják a döntést pár nappal.