Lukács
7 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerbiába utaznak a beteges britek, hogy állatbordélyban szexeljenek kutyákkal 60 fontért! - robbantotta a bombahírt az egyik legnagyobb brit bulvárlap, a Mirror, ilyen képekkel illusztrálva a gyomorforgató sztorit:

  sub-buzz-31801-1508332825-3.png?downsize=715:*&output-format=aut

  És hát lássuk be, ez tényleg minden perverziónak a legalja, fekszik ott szegény jószág magatehetetlenül, neccharisnyában, magassarkúban, az ember legszívesebben már nyúlna is a szögesdróttal körbetekert baseballütőért, hogy ellássa a baját annak, aki ilyenre képes.

  Kivéve, hogy a képekből egy pixel se igaz. Vagyis igaz, csak a keretsztori teljesen más. A Buzzfeed járt utána, hogy a fotó valójában fél éves, Kínából származik, és valójában egy arrafelé népszerű mém. Valami szürreális ok miatt tavasszal az volt az aktuális vicc a kínai Twitternek számító Weibón, hogy az emberek harisnyát adnak a kutyájukra, lefényképezik, aztán röhögnek rajta. Nem az intellektuális humor csúcsa, és valószínűleg szegény kutya sem élvezi különösebben - de hogy ebből hogy lett szerbiai állatszexes bordély, az rejtély.

  A tanulság? Ha valami különösen felháborítót olvasnak a neten, vegyék a fáradságot a lecsekkolására, mielőtt felháborodnak. 

 • Egy tökéletes világban nem arra ébrednék, hogy Sarka Kata nem büdös (már nem? sose vót?), hanem arra, hogy Simon McCoy olvassa fel a Blikk és a Bors címlapját. "Szeptemberben bejelentették, hogy terhes, ma azt, hogy áprilisban jön a gyerek. Mi ebben a hír? Mindegy, mindenki dobjon el mindent és vegyen ki szabadságot, én is ezt fogom tenni."

 • Egy 60-70 év körüli férfit keres a rendőrség a BKV feljelentése alapján, miután az illető egy busz elé lépett, aminek a hirtelen fékezéstől több utasa is elesett és megsérült. A férfi ezután továbbslattyogott. Ezért a rendőrség segítségnyújtás elmulasztásának bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

  Az eset még augusztus 30-án történt, 16 óra 20 perc körül a X. kerületben, a Fehér úton. A fékezéstől ketten könnyebben megsérültek.

 • 130 év után először ismét lehet licitálni arra a 19,07 karátos rózsaszín gyémántra, amelyet XIV. Lajos kapott ajándékba 1661-ben – írta az MTI.

  Ezután a Dél-Indiában kibányászott drágakő bő kétszáz éven át ékesítette a francia királyok koronáját. Igaz, Napkirály után ez már nem is olyan sok király, mert ő 1715-ig uralkodott, dédunokája onnan még 59 évet, aztán jött a forradalom által elsöpört XIV. Lajos, aki után jóval később császárként Napóleon lép trónra, Aztán kicsit visszatértek a semmit sem tanuló és semmit sem felejtő Bourbonok, akiket végül az elnökből császárrá lett III. 1852 és 1870 között uralkodó III. Napóleon váltott, utolsó francia koronás főként.

  A gyémántot egyébként épp az ő felesége hagyta hátra, amikor 1887-ben elhagyta Franciaországot, ekkor árverezték el először. Most pedig másodszor: a magántulajdonos reményei szerint a Christie's aukciósház árverésén 5,1-7,7 millió euróért kel el a Le Grand Mazarin.