Bence
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • keszen.gif

    Menő tetőszerkezetet kapott az Atlanta Falcons 1,6 milliárd dollárból épült új arénája, a Mercedes-Benz Stadion. A magyar látványtervek alapján épült arénákkal ellentétben itt meg is valósították, amit elterveztek: a végeredmény ez a blendeszerűen nyitható-zárható tető, amit már működés közben is kipróbáltak:

  • A Corriere della Sera olasz lap szerint a kábelcsatornák után már az országos adókon is vetítenek majd szexuális segédeszközökkel kapcsolatos reklámot.

    A Mysecretcase.com egy kifejezetten nőknek szánt online bolt, ahol különböző szexuális segédeszközöket lehet vásárolni. A reklámban különböző korú hölgyek arról beszélnek, hogy olyan világot akarnak, ahol a nők nem szexuális tárgyak, de vehetnek olyat maguknak.

  • Így néz ki a nagy magasságban fölénk terülő kanadai füst, ahogy naplemente után, a nap sugarai a horizont alól (crepuscular rays) megvilágítják.

    A fotó a pécsi tévétoronyból készült kedden. Közvetlenül a naplemente előtt egyébként így nézett ki az ég, a felhők felett megfigyelhető homályos foltok a füstfoszlányok:

  • Nyilván Star Wars-készlet lesz, mi más, hiszen minden SW-os, a fiam alsógatyáján is TIE-vadászok vannak, ma egy Y-Wing összerakására készül, de ez nem is baj. A legújabb készletről viszont most csak ennyit tudni, de amint kijön a konkrét szett, frissítjük a posztot! (Addig is remélem, egy óriási  AT-AT lesz az!)