Salamon
7 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy korábbi posztomban írtam, hogy egy új tanulmány szerint a cápák és a krokodilok/aligátorok, ha éppenséggel összetalálkoznak, akkor alkalmanként megeszik egymást. Persze ezt nem a kifejlett példányok csinálják, de az epikus csatákat kedvelők fantáziáját biztos megmozgatta a dolog. Hála egyik kedves olvasónknak, most már meg tudom mutatni, hogy mi is a tudományos álláspont a harcot illetően:

 • Yayou Kusama kiállításai nemcsak a való életben, hanem az Instagramon és mindenféle más közösségi médiafelületen is nagyon népszerűek, főleg, ha a kiállításain készült szelfikről van szó. Idén Kusama egyik kiállításán egy szelfiző látogató konkrétan összetört egy tököt abban a teremben, ahol Kusama "A végtelen szeretet, amit a tökök iránt érzek" című, 60 darab LED-del kivilágított tökből álló installációja volt kiállítva, ami miatt betiltották a fotózást a tükrökkel telerakott szobában.

  Kusama új kiállítása, az Infinity Mirrors annyira népszerű, hogy szeptemberben pillanatok alatt elkapkodták mind a 90 ezer jegyet rá. A Los Angeles-i kiállításon 30 másodpercig lehet csak a tükrös termekben tartózkodni. Ezt hivatalosan azzal indokolják, hogy így teszik lehetővé, hogy minél többen nézhessék meg a kiállítást, de nyilván 30 másodperc alatt az emberek sokkal kisebb arányban fognak leállni fotózkodni, szóval az se lenne meglepő, ha ezzel Kusama titokban a szelfizőket is meg akarta volna regulázni egy kicsit. Ettől függetlenül azért tele van az Instagram a kiállításon készült szelfikkel. (Dazed)

  All gold everything #yayoikusama #infinityroom #thebroad #infiniteKusama

  Kemal (@streetwisela) által megosztott bejegyzés,

 • sajtbolt

  Egy online sajtbolt önmagában csudadolog, na de ilyen szépen átvinni a vásárlás élményét a netre az káprázatos. Vagy káprázatos hülyeség. De tulajdonképpen mindegy is, élvezze mindenki a videót:

  Hogy valóban működik-e, vagy működni fog-e valaha, az már más kérdés. (via)

 • A monacói Sportel sportmédia és -marketing vásáron a magyar fejlesztésű Teqball is képviselteti magát. Kedd reggel pedig nem kisebb híresség szállt be egy pár percre a játékba, mint a vásárt megtekintő II. Albert monacói herceg, aki hatalmas sportrajongó és  nem mellesleg igazi sportember, például többszörös olimpiai résztvevő bobban.

  Persze nem akárkikkel játszott, Figo, Gallas, Karembeu és Simao Sabrosa voltak a társai.