Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pénteken 30 centiméteres jégvastagságot mértek Siófok Balatonon kijelölt jégpályáján, és a nagy érdeklődésre való tekintettel megduplázták a méretét - közölte a siófoki önkormányzat.

  Már 300x600 négyzetméteren lehet korcsolyázni, szánkózni, fakutyázni a siófoki pályán. Pintér Tamás, a pályát üzemeltető Balaton-parti Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a következő napokban nagy hidegek lesznek, továbbra sem kell tartani olvadástól, így a hétvégén ismét több ezer látogatóra számítanak az Ezüstparton kijelölt pályán. 

  A jég állapota kiváló, alkalmas a sportolásra. A pályát az Arany János utca végében alakították ki, de a főbejárata, a büfé és az illemhelyek a Kaáli Nagy Dezső utca végéhez esnek közelebb.

  Ingyenes fakutyakölcsönzésre korlátozott számban továbbra is van lehetőség, korcsolyabérlésre viszont nincs. A jéghokizni vágyók kapura is játszhatnak.  A pálya hivatalosan 9 és 17 óra között tart nyitva, ekkor egészségügyi ellátást is biztosít az önkormányzat pályát üzemeltető cége.

 • A fotósok számára is ritka lehetőséget hirdet az Aggteleki Nemzeti Park a Facebookján: így néz ki most a fagyban a jósvafői Tengerszem-tó.

  A Baradla-barlang forrásaiból néhány méter után a tóba érkező, 10 fokos víz folyamatosan párolog, ami aztán zúzmara formájában rögtön lerakódik a parti fákra. 

  A nagy hideg miatt különleges dolgokat láthatnak, mert a tó a  környéken telelő vízimadarak gyűjtőhelyévé vált mostanra.

 • Megy a vita arról, kell-e az országnak olimpia, de én leegyszerűsítem a kérdést.

  Lesz dimenzióportálos hegyibringafutam, vagy nem lesz dimenzióportálos hegyibringafutam?
  Mountain Bike Portals

  Un-be-liev-able.

  Közzétette: Red Bull – 2017. január 19.
 • 16128144 1638859903089967 361108098 n.png
  Fotó: Olvasói fotó / Index

  Olvasónktól kaptuk ezt a képet, azt írta mellé, hogy

  az Árpád híd metróaluljáróban ment egy szép ligetvédő demonstráció, akik aztán ellepték a monumentumos no olimpia aláírásgyűjtést: 2 kezdeményezés fura találkozása, egészen úgy nézett ez ki egy pár pillanatig, mintha lenne az országban ellenzéki élet!