Malvin
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemcsak hogy megnyertük az olimpiát, az ÖSSZESET, már a szinte kezünkben, pontosabban a fenekünk alatt a 2024-es olimpiai rendezés is. A Blikk azt is tudja, hogy a bringás futamok Simicska Lajos, egykori Fidesz-közeli nagyvállalkozó és pénzember háza előtt zajlanak majd.

  Ugyanis a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön egy rakat lehetséges helyszínt módosított, és ezek egyike pedig Simicska a lap szerint madárcsicsergéses budai házát is érinti. A terepkerékpár-versenyek zajlanak majd itt. Ha egyáltalán. Mindenesetre a lap úgy tudja, Simicska nem örül, hogy gigaparkoló, kiszolgálóépületek, szervizutak fogják fel a napsütést.

 • Október elsején este 6 és hajnali 1 között 700 múzeum és kulturális központ tart nyitva az ORF Lange Nacht keretében, ami az itthoni Múzeumok Éjszakája testvére.

  ORF-LNDM-Credit-ORF-HansLeitner-1000x600
  Fotó: vienna-insight

  17. alkalommal rendezik meg a késői múzeumozást, ugyanúgy mint nálunk, egyetlen jeggyel bejárható az összes helyszín, program és előadás. A jegy ára felnőtteknek 15, diákoknak, nyugdíjasoknak és fogyatékkal élőknek 12 euró, de 6 euróért már lehet regionális jegyet kapni. 12 év alatt ingyenes a belépés.

 • Nem lehet megunni:

 • A The Sun csinált egy szavazást, ahol azt kérdezték a női olvasóktól, mely kifejezéseket és jelzőket utálják a legjobban. Leginkább a madár, babe, baba, méhkirálynő nevek irritálják őket, de ki nem állhatják a hormonális, drámakirálynő, hercegnő, érzékeny, bonyolult, szexi kifejezéseket sem.