Jenő
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

A Fidesz az elmúlt napokban a jogszabályok szigorítását ígérte, de vajon miért nem árulták el egy évig, hogy miért váltották le Kaletát? És miért titkosították tíz évre az ügy részleteit? Kormánypárti politikusokat kérdeztünk: van olyan fideszes, aki nem titkosítana, mások szerint hibázhattak a hatóságok.

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy mi okozta a tótvázsonyi bringás tömegbalesetet, de fordított menetirányú pályakörrel, felvezetett rajttal biztonságosabb lehetett volna a pálya. A rajt utáni lejtmenet még a profiknak is komoly odafigyelést igényel.

A Momentum még nem csinált semmit, ideje lenne definiálni önmagát. A DK van még porondon, a többi ellenzéki párt sehol – az MLP volt elnöke interjút adott a Magyar Nemzetnek.

tovább...

Az egyetemi tanárt éjszaka vitte el a fekete autó, néhány hét kínzás után bármit bevallott volna. Hogy lett Radnóti barátjából Rákosi áldozata, és miért hitték ügynöknek a barátai a Kádár-rendszerben? Szalai Sándor története.

Olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett.

Videók

1986, a falusi asszonyok az éj leple alatt nekiesnek a ruhákkal teli párizsi konténernek. Eluralkodnak az indulatok. Kispárizs Nagypál Orsolyától.

Rengeteg hattyú költözött a Balatonra, a Madártani Egyesület pedig meggyűrűzi őket. Mi pedig leszámolunk gyermekkori félelmeinkkel.

A főpolgármester odament Tordai Bence párbeszédes képviselőhöz, akivel vitázni kezdtek. Tarlós megafonnal a kezében szellemi fogyatékosnak, őrültnek nevezte.

Hihetetlen disszonancia a luxus és a sokszor teljesen kényelmetlen és egyáltalán nem gyakorlatias megoldások közt.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Ismét a Lada kínálat része egy terepjáró Niva néven, méghozzá az ősmodellnél valamivel korszerűbb típus.

Tovább a Totalcar címlapjára

Kelly Preston két éven át küzdött a mellrákkal, múlt vasárnap azonban legyőzte őt a betegség. A színésznő 57 éves volt. Nyugodjék békében.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!