Vilma
-7 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tudjuk, semmi se lesz már olyan, mint régen. Nekünk annyi, reszeltek. Érdemtelenek vagyunk még arra is, hogy egyáltalán bekapcsoljuk az internetet, mert soha nem tudunk olyan anyagot megjelentetni az Indexen, amivel mindenki maradéktalanul elégedett lenne. Erre bizonyíték az a számtalan olvasói levél és komment, amit kapunk önöktől, drága olvasók.

    fradi.png

    És mégis. Ilyenkor, ünnepekkor, azért mégiscsak melegség költözik a szívekbe, mert a karácsony arról szól, hogy minden különbözőség ellenére mégiscsak emberek vagyunk. A szeretet jön, és mindenkit eltalál, ahogy az év első üdvözlőkártyája is megtalált minket. Jó, nem biztos, hogy az első üdvözlőkártya az évben, de hogy az első, ami faxon jött, arra mérget vennék. A Ferencváros küldte, pedig rengeteg írásban kritizáljuk őket is. Erre tessék! Hát teljesen meg vagyunk hatódva.

  • Hamarosan érkezik a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet című film, úgyhogy a stúdió nagyon szeretné, ha az emberek semmi másról nem is beszélnének a fennmaradó kis időben, mint erről. Ezt nemcsak ugyanannak a pár képsornak a különféle újravágásaival szeretnék elérni, de olyan videókkal is, mint az alábbi, amelyben az űrlényekért és sminkekért felelős csapat beszél az úrlények és sminkek elkészítéséről.

  • Valószínűleg minden reggel ilyen látványban lehet része annak, akinek a Megyeri hídra néznek az ablakai, és nem lusta hatkor kelni. Ha ön nincs a szerencsések között, akkor Mohai Balázs segít:

  • Csoda dolgok történnek az angol másodosztályban. A szombati Sheffield Wednesday–Preston North End mérkőzésen két vendégjátékos, Eoin Doyle és Jermaine Beckford annyira összebalhézott, hogy a bíró mindkettőjüket kiállította: