Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A BBC éles szemű sportújságírója szúrta ki a Manchester United idei csapatfotóját böngészve, hogy valami fontos dolog hiányzik a képről: a tavaly elnyert FA Kupa. Márpedig az adott év csapatfotóin mindig ott szokott díszelegni az előző idény termése (kiegészítve az augusztusban elnyerhető angol szuperkupával, a Community Shield-del), és ez a hagyomány a Manchester Unitednél is él. Az angol kupa twitteroldala egy szomorú emotikont ki is posztolt a hiányra. És mivel a csapat edzőjét José Mourinhónak hívják, ezért sokaknak ugrott be az, hogy a hiány nem lehet véletlen, a portugál nem volt hajlandó egy elődje, Louis van Gaal által megnyert trófeát markolni.

 • Egy mentő érkezett kissé szokatlan helyre ma a Nyugati pályaudvar csarnokában. A Westend felől érkező jármű először a körút irányába próbált távozni, majd mivel ez nem sikerült, az Eiffel téren jutott ki.

  14875977 1315812838438066 954622642 o
  Fotó: Olvasói fotó / Index
 • A 26 éves rákbeteg Lin rettentően nehéz döntéssel kellett, hogy szembenézzen, mikor kiderült, terhes, a kínai nőnek ugyanis el kellett döntenie, hogy annak ellenére is szeretné-e megszülni gyermekét, hogy csontrákban szenved.

  A nő a szülés mellett döntött és szeptember elsején egészséges lánynak adott életet, ám nem örülhetett sokáig, az orvosoktól megtudta, már nincs sok hátra neki.

  Lin ekkor úgy döntött, videón üzen lányának az elkövetkező 25 évre előre. A CCTV News által nyilvánosságra hozott videóban az első köszöntést láthatjuk, ebben a nő énekel lányának.

  Anya most elmegy egy nagyon messzi helyre. Egy ideig nem fogok tudni majd hazamenni, de mindig visszajövök majd meglátogatni téged.

  - teszi hozzá. A videót csak azoknak ajánljuk, akik nem érzékenyülnek el nagyon könnyen:

 • Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans lehet a neve, egy kedvcsináló trailer már készült hozzá, és hogy a projekt megvalósuljon, a Kickstarteren lehet adakozni, itt ni. Én nyomnám ezerrel, vasárnap pedig a Bud Spencer & Terence Hill Filmünnepen – ahol Hill a magyaroknak fog üzenni – akár lehet is róla dumálni.