Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Ahmed és Hanin Szíriából menekült Törökországba, ennek köszönhették, hogy összeházasodtak. A megpróbáltatásaik azonban messze nem értek véget a határ átlépésével. Küzdelem a felszínen maradásért az embercsempészek hálójában a török offenzíva mentén megint középpontba kerülő törökországi menekültek között.

A HÉV vonalán nemcsak a budai kerületek, de Budakalász, Pomáz és Szentendre is váltott, előretörtek a helyi civilek. Különösen érdekes a budakalászi sztori.

tovább...

Davidian

Block

A Nation on Fire

None But My Own

Az amerikai sporttörténelem egyik leghírhedtebb és legsúlyosabb büntetését kapta a nyolcvanas években az SMU amerikaifutball-csapat. A botrányban volt politika, kihasználás, mocskos háttérügyletek és harmincévnyi gyötrődés.

Az állam nem készít felmérést, ezért kutatók civil szervezetet alapítottak, hogy megmérjék, hányan élnek a mélyszegénységben. Hiába teljesít jól a gazdaság, hiába teljes a foglalkoztatottság, vannak, akik egyáltalán nem részesülnek ezek előnyeiből.

Videók
Közélet

A Steampunk mint esztétikai koncepció az audió berendezések tervezésében nem nevezhető elterjedtnek.

Tovább a Dívány Címlapjára

Az élményautók általában aszfalton érzik jól magukat, ám a Hyundai szerint ez nem feltétel, és erre koncepciójuk is van.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!