Rózsa
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Volt egyszer egy kisfiú, aki egy igazi motorról álmodott. És ahogy a gyerekek általában, az álmát meg is rajzolta szépen, viszont ő itt nem állt meg: a rajzot belerakta egy üvegbe és bedobta a Dunába, hátha valóra válik az álom

  14089440 1136423876403346 1749706634 n
  Fotó: Olvasói fotó / Index

  A palack pedig nagyon jó emberekhez került: Eszterhez és családjához, akik vették a fáradtságot és keresni kezdték a kisfiút. Így jutott el hozzám a történet, az Indexen keresztül pedig a kisfiú anyukájához. És nem fogják elhinni, mi lett a történet vége. Igen, egy igazi motor! De mesélje el Eszter, mi történt:

  "A képet a rajzról feltöltöttem az egyik legnépszerűbb közösségi oldalra, ismerősök tanácsára csatlakoztam a Pesten Hallottam csapatához és itt is közzétettem a képet. Eszméletlen tempóban jöttek a lájkok és a megosztások, hozzászólások. Ez úton szeretném megköszönni a megosztóknak, támogatóknak és azoknak az újságíróknak, akik megosztották online hírportáljaikon és mindazoknak, akik támogattak és hittek abban hogy megtaláljuk Ármint. Több,mint 4000 megosztás történt a rövid idő alatt. Ármin anyukája az Index által posztolt cikket találta meg, eztután felvettük a kapcsolatot és meghívtuk Ármint és családját augusztus 20-ra a dunaföldvári Szent István napi mulatságra, hogy egy felejthetetlen élményt adjunk a rajzolónak, ahogy ígértük."

  14044925 1371403339536831 2046992205 o
  Fotó: Olvasói fotó / Index

  "Ármin tiszteletére Budapestről érkezett két motoros név szerint Isza Dávid és Vincze Boskó Krisztián, akik a megosztásban kommentálva ajánlották fel, hogy ha megtaláljuk szeretnének örömet okozni és viszik egy kört a motorjaikon. Győrből is érkeztek, hogy csodásabbá tegyék e napot : Szalai Dóra, Benkovics András, Horváth Attila, Karácsonyi Attila, Parádi Sándor  Gyula. A dunaföldvári meglepetés szervezésében segített Szer Noémi, aki elintézte, hogy bekerüljünk a programba és színpadon a közönséggel megosztva előttük kaphassa meg a meglepetést. Délután 4-kor felmentem a színpadra és pár mondatban összefoglaltam a történetet, az ajándék átadását a motorosok bevonulása koronázta meg. Felhívtam Ármint és családját a színpadra és apukám átadta az ajándékot egy igazi motort" 

   ,,Amikor te is felnőtt leszel és sikeres, ne feledd, hogy egyszer neked is nyomodba eredt a szerencse.” - mondta a kisfiúnak Eszter édesapja, Árvai László, aki nélkül ez a nap nem jöhetett volna létre és aki az ajándékot is biztosította.

  a rajz
  Fotó: Olvasói fotó / Index

  Ez volt a rajz, ami a kisfiú szerencséjét hozta.

 • A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy szomszédban zajló építkezés közben átütötték egy négyszintes társasház egyik harmadik emeleti lakásának főfalát a IX. kerületi Sobieski János utcában. 

  A bajt csak tetőzte, hogy három köbméternyi beton folyt be és három köbméter tégla omlott be a lakásba. A födém jelentős megterhelése miatt a tűzoltók megkezdték a lakás alatti ingatlanok kiürítését, és tizennyolc lakónak kellett ideiglenesen elhagynia otthonát.

  A közműszolgáltatók szakemberei is a helyszínre érkeztek, egy statikus is megnézi majd a helyszínt. 

 • Történt egy kis baleset a Margitszigeten. A közteresek autója belehajtott a Dunába. A Blikk szerint félrerántották a kormányt, hogy elkerüljenek egy ütközést egy másik autóval.

  sziget
  Fotó: Németh Péter
 • Alapvetően két féle ember él Budapesten. Az egyik, amelyik  találkozott a Red Hot Chili Peppers tagjaival, a másik meg aki nem. Mivel az elmúlt 24 órában kiugróan megnőtt az első táborba tartozók száma, ideje tisztázni, az arányokat. 

  Találkozott velük?

  • 529
   Sajnos nem találkoztam velük
  • 345
   Londonban mosogatok
  • 301
   Ha Anthony Kiedis beszállna a buliba, már 101-en adnák vissza a Lovagkeresztet
  • 170
   Természetesen találkoztam velük