Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kép: Youtube.com

  Persze, mindannyian botlottunk már bele olyanokba, mint az A csitári hegyek alatt-feldolgozás Győzikétől, vagy ez a valami, de ez a zene egy új szint: egy Kék rapszódia-remix, szörnyű vizuállal, tényleg rettenetes.

  Pont olyan kényelmetlen libabőröző hatása van, mint a Coming out végén az orvosi szobában játszódó nagy bevallásnak meg a röntgenképes csóknak. Ha az alatt a jelenet alatt ez a szám szólt volna, az igazán, tökéletesen ordenáré lett volna.

 • Aki gyakran utazik repülővel, az tudhatja, hogy egy csomó járaton tapsolnak az utasok a sikeres landolás után. Én egy ideig azt hittem, ez csak valami furcsa magyar vagy kelet-európai szokás, de vagy sikerült megfertőzni a világ egyéb részeit is, vagy csak simán mások is rászoktak erre a furcsaságra.

  Most végre itt a hivatalos reakció. Egy pilóta elárulja, hogy az esetek nagy részében semmit nem hallanak az utasok örömködéséből. Egyrészt meg rohadt vastag fal választja el őket, másrészt mert rohadt hangos a pilótafülke a landoláskor, harmadrészt pedig azért, mert rohadtul a leszállásra koncentrálnak.

  Persze jól esik nekik, ha az utasok boldogok, de kicsit azért ők is furcsállják ezt, mert csak a munkájukat végzik. Szóval azt javasolja, nyugodtan tapsoljanak és örüljenek az utasok, ha akarnak, de adjanak hasonló visszajelzést másoknak is. Például a bolti eladónak egy mosolyt.

  Ön tapsol landolás után?

  • 1056
   Soha
  • 543
   Néha
  • 251
   Mindig
 • A Gefle focistái idegenbeli győzelmüket a Kalmar ellen (1-0) a svéd első osztályban sportnyelven szólva a 12. játékosnak köszönhették, azaz a nézőknek, de esetünkben a 12. játékost most szó szerint kell érteni, mert csak egy néző kísérte el a csapatot. 

  Igen. Egy, viszont ő olyan teljesítményt nyújtott, hogy a játékosok a meccs után kimentek hozzá és úgy üdvözölték, mint ahogy egy több száz fős tábornak kijár. Lám-lám, lehet ezt így is.

 • A BBC éles szemű sportújságírója szúrta ki a Manchester United idei csapatfotóját böngészve, hogy valami fontos dolog hiányzik a képről: a tavaly elnyert FA Kupa. Márpedig az adott év csapatfotóin mindig ott szokott díszelegni az előző idény termése (kiegészítve az augusztusban elnyerhető angol szuperkupával, a Community Shield-del), és ez a hagyomány a Manchester Unitednél is él. Az angol kupa twitteroldala egy szomorú emotikont ki is posztolt a hiányra. És mivel a csapat edzőjét José Mourinhónak hívják, ezért sokaknak ugrott be az, hogy a hiány nem lehet véletlen, a portugál nem volt hajlandó egy elődje, Louis van Gaal által megnyert trófeát markolni.