Lenke
17 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Barack Obama a Clinton-kampány során tartott beszédet, amikor egy idős férfi egy Trump-feliratos transzparenst kezdett lóbálni, amin a demokrata szavazók teljesen kiakadtak, és kiabálni kezdtek vele.

  Obama mindezt nem hagyta annyiban: nagy nehezen lecsendesítette a tömeget, majd elmondta, hogy a véleménynyilvánítás szabadságába bele kell, hogy férjen egy Trump-támogató megjelenése a rendezvényen, és hogy nem fújolni kell, hanem Clintonra szavazni (egyébként még azt is megemlíti, hogy az idős férfi azért sem érdemli meg amit kapott, mert "ebben az országban tiszteljük az időseket", sőt az is lehet, hogy a férfi veterán volt, ami szintén tiszteletet érdemel).

  A tusványosi eset után - ahol egy fotós rántott a hajánál fogva a földre egy Orbán Viktort kifütyülő fiatal nőt - egyelőre annyi történt, hogy a fotós bocsánatot kért a tettéért.

 • Győrben már nagyon készülnek a július 23-án kezdődő Európai Ifjúsági Olimpiai fesztiválra. 50 országból 3600 versenyzőt várnak, 152 magyar induló lesz, 130 versenyszámot rendeznek meg. A Rába és a Mosoni-Duna összefolyásánál lévő földnyelv végében egy multimédiás, úszó szökőkutat építettek fel, a vízfalra vetített képekkel és filmekkel tervezik szórakoztatni a nagyközönséget. Pénteken este már élesben működött a látványos vízfal, többek között Borkai Zsoltot lehetett megcsodálni a nedves kivetítőn.

 • A Pest megyei Vácon egy díler Kinder-tojásba rejtette az amfetamint, de hiába, a rendőröket nem sikerült megvezetni. A tojás tulajdonosa, a 34 éves váci T. István kábítószer-kereskedelem miatt megy majd a bíróságra. (Police.hu)

  N3082616
  Fotó: Police.hu
 • mjwaehly940u6uo9lgks (1).gif

  Az ágyrugókra nem lehet panasz a moszkvai Ritz-Carlton Hotel elnöki lakosztályán. A műsorvezető szerint pont olyan a hely, amilyennek elképzelnénk egy világhatalmakat botrányba keverő kémtörténet helyszínét.

  Februárban mi is írtunk a Trump-filmek történetéről, amikor a brit MI6 egy volt ügynöke dossziét állított össze Donald Trump állítólagos orosz kapcsolatairól. Eszerint Trumpot az oroszok egy olyan videóval is zsarolhatják, amit egy perverz moszkvai szexpartijáról készített titokban az FSZB. Pontosan ebben a szobában. Ezen az ágyon.

  A dolognak magyar szálai is vannak bőven, a hotelnek ugyanis magyarok a fejesei.