Gyárfás
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng

Tacko Fall állva zsákol, soha nem látott hatékonysággal dob, az NBA-csapatok mégsem rajongják körül. Nem csoda: négyéves egyetemi karrierje során egyetlen triplakísérletet engedett el. Kezdődik az amerikai egyetemi tehetségek válogatója.

Nem tudnak és nem is akarnak segíteni nekik abban, hogy a gyerekpornót, állatkínzásokat, gyilkosságokat feldolgozzák. Újabb moderátorok tálaltak ki a munkakörülményekről, olyan kollégáról is mesélnek, aki konkrétan meghalt munka közben.

tovább...
  • Támogatott tartalom

Miért lesz jó a volt szeszgyár helyére költözni?

Hamarosan indul az építkezés a volt Óbudai Szeszgyár területén, utánajártunk, hogy milyen lesz itt élni: Smart city elemek, közvetlen kapcsolat a Fő térrel, gyalogos híd a Hajógyári-szigetre. A szomszédos harisnyagyár helyére egy bevásárlóközpont épül.

összehangolt értelmetlenség

nincs miért

intelligencia

kőkemény

Brazíliában környezetvédőket ölnek meg az őserdőben, ehhez képest mi képtelenek vagyunk szelektíven gyűjteni a szemetet. Ez a harc már nem a cuki állatokért, vagy az unokáink unokáiért megy, mondja a Greenpeace brazil vezetője.

mégis létezik

Videók

Szép időben szólal fel az ellenzékiek jogaiért a kékszemű KDNP-s? Megvideózom! A Magyar Krónika hírének napján készítetünk egy videót arról, mi a jó.

Az angolszász sajtó adta neki ezt a nevet, ott csak Dr. Doom-nak hívják. Ő az a közgazdász, aki az elmúlt években nagyon kellemetlen dolgokat prófétált a világnak, és jóslatai be is következtek.

Az angolszász sajtó adta neki ezt a nevet, ott csak Dr. Doom-nak hívják. Ő az a közgazdász, aki az elmúlt években nagyon kellemetlen dolgokat prófétált a világnak, és jóslatai be is következtek.

A fröccs- és szörpszezon dere­kán érdemes pár szót ejteni a szénsavas ásványvizek "hul­ladék­mentes" alternatívájáról.

Miért zavar egy hetero fiatalt az, hogy a Pride eseményeit még mindig gyűlelettel fűszerezi Budapest lakossága?

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Seat Tarraco 2.0 EcoTSI DSG 4Drive Xcellence – 2019.

Hét ülés, elegancia, pénz!

Kellett már ez a Seatnak, mint nagycsaládosnak az autóvásárlási támogatás.

Tovább a Totalcar címlapjára

Lélegzetelállító panoráma a Szabadság szoborra, a királyi palotára, a Bazilikára és a parlamentre, a Mátyás templomra. Van ilyen új lakás? Igen, van!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!