Magdolna, Léna
9 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Jeffrey Epstein a pénz és hatalom leple alatt szinte büntetlenül molesztálhatott gyerekeket. Most megszólalnak az áldozatai a Netflix új dokumentumfilmjében.

Mennyire vannak eladósodva a magyar háztartások? Mi a különbség a középosztály és a szegényebb rétegek eladósodása között? És mire számíthatnak az adósok a járvány után? Erről beszélgetünk a Hol a Pénz? legújabb adásában.

tovább...

egyenruha

autósszívatás

eltévedt cirógatások

Lőrincné tévéjénél

diplodzsudzsi

Jöhetnek a fesztiválok? Végre megtarthatjuk a lagzit? Elmehetünk a vonyarcvashegyi apartmanba a sógorékkal? Bejelentkezhetünk a fodrászhoz? Indulhat a békemenet? Végigvesszük, milyen nyári program mennyire veszélyes a fertőzés szempontjából.

Videók

Az Index Mesemondó mai részében megtudjuk, hogy miért érdemes tájékozódni külföldi utazásunk előtt, elkerülve a potenciális kalamajkákat.

Az akkor Színművészetire járt Gryllus Dorka és a 2007-ben elhunyt Kaszás Attila az 1996-os film két főszereplője. Sólyom András filmje Esterházy Péter írása alapján.

Tovább a Dívány Címlapjára

A Boosterjet-motorcsalád elborította a Suzuki kínálatát. Ez váltotta a Vitara 1,6-os szívómotorját is. Megmértük, mennyit tud gyári állapotban.

Tovább a Totalcar címlapjára

„bontsunk szerződést tizennégy céggel?”

Ha Budapesten a legmenőbb kerületeket keressük, akkor Angyalföld és Kelenföld biztosan a TOP5-be kerül. Jó házakat mutatunk.

Lillafüred, Szilvásvárad, Eger, Bogács és környékük: a Bükk és Bükkalja hazánk legnépszerűbb kiránduló-, nyaraló helyei közé tartozik.

Egyedülálló, hogy egy lakóparkot kifejezetten a gyermekes családok igényeire szabjanak, valóban extra szolgáltatásokkal. Most a 3-as metró déli vonalán találtunk egy ilyet.

Igen, a Barb Wire egy rossz film, mégis ajánljuk, mert az „olyan rossz, hogy az már majdnem jó” kategóriába tartozik, és mert remekül képvisel egy már letűnt korszakot.

Még két évadon át tartott volna a népszerű sitcom, ha az egyik főszereplő nem akar kiszállni. A műsor látványtervezője most elárulta, ki volt az.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!