György
2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az megvan, hogy pénteken Gyurcsány Ferenc benyilatkozta az ATV-n, hogy ő tud valamit, ami arra utal, hogy Orbánt igenis zsarolják az oroszok, és ha ezt az állítást perelné Orbán, akkor ő bíróság előtt is megvédené ezt a mondatot?

  Nem? Hát, nem szemléztük, mert olyannyira semmi konkrétumot nem mondott Gyurcsány, és az egész valahogy nem volt kerek.

  Na de a volt kormányfő hétfőn, azaz ma még egy lapáttal rátett, és azt mondta, ha Orbán 72 órán belül nem pereli őt be, akkor azt igennek veszi. Azt is mondta, hogy 

  • "hosszú évekkel ezelőtt", magas szintű, hiteles forrásból kapott szóbeli tájékoztatást arról, hogy Oroszország "megfelelő szervei" információkkal rendelkeznek a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.
  • Aztán a közelmúltban közvetítőkön keresztül betekinthetett "egyes dokumentumok másolatába", és amit látott, az hitelesíti a sok évvel korábbi közlést.

  Itt írtunk róla hírt. A Fidesz erre csak annyit közölt, hogy Gyurcsány meghülyült.

  Viszont a lényeg: Ön most szavazhat, mi ez az egész!

  Mi történik?

  • 1562
   Gyurcsány szokásos túlmozgásos nagyotmondása
  • 1082
   Gyurcsány igazat mond, Orbán kezdhet rettegni
 • Keresztényeknek, nyugdíjasoknak és közmunkásoknak is olcsóbban árulja a tojást egy tiszaszigeti gazdálkodó, írja a Délmagyar. A diszkriminatív hirdetést egy buszmegállóban látták:

  1280
  Fotó: Frank Yvette / Délmagyar

  Meglátogatták a gazdát, aki nem akarta megmagyarázni, hogy miért csak a keresztényeknek adja 20 forintért a tojást. Mint mondta, Böjte Csaba dévai szerzetes ihlette meg, de nem ellenőrzi a keresztlevelet.

  Egyébként meg mindenkire rá van bízva, hogy mit mond, nem ellenőrzöm, becsület dolga.

  Kiváncsi vagyok, hogy mit mondana erre az akcióra az Egyenlő Bánásmód Hatóság.

 • Két kormányközi oligarcha, Mészáros Lőrinc és Szíjj László 29 milliárd forintos búzakeményítő-gyárat épít Visontán. A gyár a szomszédos hőerőmű "hulladékgőzét" és az ott termelt "tranzit nélküli" elektromos áramot veszi majd igénybe már a beruházáshoz és majd az üzemeltetéshez is. A beruházás negyedét saját forrásból, 55 százalékát hitelből,  a többit vissza nem térítendő állami támogatásból fedezik.

  Pár kérdőjel persze még maradt a dologban, például hogy az erőmű mennyit fizet majd Mészároséknak a hulladékhő ártalmatlanításáért, meg hogy melyik állami bank (Exim? MFB?) adja majd a pénzt. De az igazán érdekes a dologban az, hogy ez nem egy tényfeltáró anyag összefoglalója, hanem egy friss MTI-hír. Persze végül is igazuk van, előbb-utóbb úgyis kiderült volna, és így legalább nem kell macerás offshore-cégekkel vacakolni. Inkább legyünk büszkék a magyar sikerekre!

 • Iparcsarnokból Kohó és Gépipari Csarnok, majd Petőfi Csarnok, most pedig egy halom sitt. Azaz lassan már az sem, mert apránként a romokat is eltakarítják. Azzal együtt, hogy még maguk a tervezők sem bánják a bontást, nekem egy picit mégis sajog a szívem azoknak a nagyszerű Tilos-partiknak, mindenféle koncerteknek és buliknak a helyszínéért, ahol tinédzserkorom nem kevés péntekjét/szombatját töltöttem.  R. I. P. Pecsa. R. I. P. tinédzserkor.