Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Egyre durvul a háború fapados légitársaság és a pilótái között, pénteken már lesz egy négyórás kis sztrájk. Akik a közeljövőben utaznának, azoknak érdemes figyelniük.

tovább...

Tényleg rosszul működik európai összehasonlításban? Mi az, amit Brüsszel ír elő, és mi az, amiről az adott tagállam tehet? És azt tudta, hogy a görögöknél a hívások 97%-a kamu?

Schiffer András: Ha a hatalom egy ellenzéki párt választási részvételét törvénysértő eszközökkel akadályozza, átlép egy vörös vonalat.

"Hogyan látott el egy szobányi földterület hétről hétre lila pereszkével és lilatönkű pereszkével?"

Tovább a Dívány Címlapjára

Agyonstresszel minket a békés karácsony?

Saját magunkat stresszeljük az elvárásainkkal és a szokások szolgai követésével - véli a szakember. De hogy hagyjunk időt a pihenésre a sok teendő között?

támogatói tartalom

Vége a nagy használt BMW-vásárlási láznak, de ez nem jelenti azt, hogy senki nem vesz BMW-t. Lehet jót találni az öregebbek közül, de nem lesz könnyű.

  • VW Multivan Bulli70 DSG 4Motion

Úgy volt, hogy nem lesz

Próbálták megtippelni, mennyibe fájhat, de a 12-15 milliós tippekkel a valóság közelében sem jártak.

Legalább 1,6 millió dollárt remélnek a sárga-fekete 212 Interért, amelyet egykor Juan Perón rendelt magának.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Aki szereti a városi panorámát, bele fog szeretni ebbe az óbudai duplexbe, ami a város egyik leghangulatosabb tetőtéri lakása lehet. Jók a színek, praktikus az elrendezés, így minden adott ahhoz, hogy hosszú távra jó választás legyen.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!