Valter
16 °C
31 °C

Nem gyűjtöttek kompromatot az amerikai elnökről, aki szerint Putyin jó versenytárs. A két elnök sokat beszélt négyszemközt a helsinki csúcson.

tovább...

Nehéz megtalálni a sztárját és felfedezettjét, de ha a számokat nézzük, rekordokat döntött a torna. A videóbíró nagy lépés, alakul. Tényleg ez volt minden idők legjobb vb-je?

Többmilliárdnyi készpénz luxustáskákban, 76 milliárdnyi ékszer, 190 milliárd a miniszterelnök bankszámláin: még kelet-európai szemmel is lenyűgöző, mekkorát ment a politikai elit Malajziában.

Videók

A parodisztikus kommentátorok és a vb önismétlő meccsei remek alkalmat adnak egy kis mókára, úgyhogy erre kihegyezve összeállítottunk egy ivós bingót a Franciaország-Belgium vb-elődöntőre. Ne csinálják utánunk.

Szemétszedőtől a VIP császáráig mindenki felvonult a Balaton Soundon, ahol az emberek imádnak fotózáshoz pózolni. Csakhogy mi videót készítettünk, ami jóval szórakoztatóbb.

A hortenzia kissé mellőzött, pedig igazán sokoldalú dísznövény, megérdemli a figyelmet. Az is kiderül, mitől lesz kék színű a virág!

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Menetpróba: Jeep Wrangler – 2018.

Ott durva, ahol nem fáj

Egy összkerekes autó, ami nem jön zavarba, ha kicsit felázik a füves parkoló. Kemény terepen is kipróbáltuk, mit tud az új Jeep Wrangler.

Tovább a Totalcar címlapjára

A modell nem cifrázta túl a nagy bejelentést, csak megosztott egy tök sima képet magáról, majd odaírta hashtagnek, hogy #PregnantInMiami.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!