Lajos, Patrícia
16 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hetvenöt kacsát, több liter bort, egy láncfűrészt és egy fűkaszát lopott el egy endrefalvai férfi. Sz. Zsolt augusztus 11-én, 20-án és 23-án is betört egy-egy házba, a szécsényi rendőrök megtalálták, és kihallgatták. Mindent beismert. (Police.hu)

  hnl 4 118
  Fotó: Police.hu
 • Az év legdurvábban körbehájpolt videojátéka (és egy olyan évről beszélünk, amikor kijött egy Pokémon Go is!) végre megkapta a maga őszinte trailerét, ami alaposan le is szedi róla a keresztvizet:

 • Nem? Nem csoda. Mert eddig nem is létezett. Az új földrajzi képződmény csütörtök reggel keletkezett egy csőtörés miatt. Ahogy az autóból meg tudtam figyelni, a sebes sodrású Sánc utcai patak nagyon sok iszapot és hordalékot szállít, és apró köveket görget Budapest alacsonyabban fekvő területeire, ebben az esetben a Hegyalja útra.

 • A szó legszorosabb értelmében tette mindezt, ugyanis a harmincéves vietnami nő megkérte egy ismerősét, hogy vágja le az egyik kezét és az egyik lábfejét. 

  A terv nagyszerűnek tűnt: az ismerős és az áldozat kimegy a vonatsínek mellé, ott az ismerős levágja a nő kezét és lábát, majd hívja a mentőket, hogy talált egy nőt a sínek mellett, akit megnyomorított a Hanoiba tartó gyorsvonat.

  A nő azt remélte, hogy ezért megkapja majd a nagyjából 41 millió forintnak megfelelő biztosítását, a vagdosó ismerősnek pedig félmillió forintnyi összeget ígért. A nő azután szánta el magát a nyerészkedő amputálásra, hogy az üzlete tönkrement.

  A biztosításból viszont semmit sem lát majd, mert a rendőrség nem hitte el a sztoriját, a végtagjait elvesztette, és ráadásul börtönbe is kell mennie.