Júlia, Rita
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kollégánkat, a TotalCart erősítő Winkler Róbertet sikerült – valószínűleg azért nem túl nagy győzködés után – valahogy rávenni egy olyan videóra, amiben a háromszoros magyar ralibajnok Herczig Norbert borotválja meg a kocsijára erősített borotvával.

  winkler.PNG

  Mindehhez annyi kellett csak, hogy Winkler rezzenéstelenül tűrje, ahogy Herczig elszáguld mellette a kocsival, majd ugyanezt megcsinálja tolatva, a tükörből vezetve is.

 • Ma még nem látható gyorsasággal jön majd el Orbánék bukása, és abban a rendszerváltásban a kormány az ellenzékével együtt süllyedhet el – jósolta pár napja Tölgyessy Péter. Én nem jósolok, viszont pechemre az előbb megnéztem a Jobbik friss, politikai témájú animációs filmecskéjét.

  A pokoli kín, amit éreztem, Tölgyessy Péter legnagyobb magyar hívévé tett: mindennél intenzívebben vágyom rá, hogy amikor a Fidesz eltűnik a süllyesztőben, a Jobbik ott álljon majd, közvetlenül mellette. Ez a minimum az aljas indokból, előre kitervelten elpusztított agysejtjeimért.

 • Donald és Melania Trump testbeszédével, grimaszaikkal, a köztük lévő intimitás látszólag teljes hiányával eddig is tengernyi cikk foglalkozott. Az amerikai sajtó most azt találgatja, hogy amikor a tel-avivi reptérre érkezéskor Donald Trump a felesége keze után nyúlt hogy megfogja, Melania elhessentette-e, vagy esetleg oda is csapott-e kicsit az elnöki kacsóra.

  Nehéz elképzelni mi más járhatott Melania Trump fejében, mint hogy  "hozzám ne merészelj érni!", de persze mit tudom én, valójában mi zajlik e két, mondjuk úgy, mérsékelten szimpatikus ember között.

 • Az osztrák világbajnok síugró, Andreas Kofler elég jó panorámát választott élete nagy napjához. 33 évesen nősült meg.