Zsanett, Janka
14 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • És hogy hogy kerültek oda? Hát úgy, hogy Szabó Szabolcs, az Együtt képviselője bevitte őket, a saját két kezében. Vagy egyben. Ami biztos: az ellenzéki politikus erőset szelfizett az ülésteremben Frédéric H. Fajardie könyvével – ami egyébként arról szól, hogy mi történik akkor, ha nem lehet szétválasztani a maffiát és az országot irányító kormányt, és bűnözők írják, magukra szabva a törvényeket.

  szaboszabolcs

  Természetesen fiktív történetről van szó, ami a nyolcvanas évekbeli Franciaországban, a De Gaulle-korszak végén játszódik. És senkinek nem kell semmilyen más országra gondolnia, nyilván. Mondjuk ha Kövér László esetleg büntetést ró ki az akció miatt, akkor talán ő mégis gondol valamire.

 • Viszont nem akárhová utazik, hanem Moszkvába, ahol a "Magyar Művész Válogatott" tagjaként vesz majd részt egy futballtornán. 

  Sőt, a neves művész megírta a művészválogatott hivatalos indulóját is, ami pont olyan, mint amilyen egy sporteseményhez kapcsolódó dalnak lennie kell manapság.

  "A csapatban én vagyok a rangidős, ahol dj-k, táncosok, színészek, tévés személyiségek gyűltek össze, az énekesi vonalat pedig Kállay Saunders Andrissal ketten képviseljük. A 10 napos tornán 6 komoly mérkőzés vár ránk Moszkvában, az első mindjárt az angol válogatott ellen, s nagyon remélem, hogy a végső győzelemhez vezető úton” - mondta az énekes, aki a sajtószövege szerint mindössze második repülőútjára készül. Mi mást mondhatnánk, minthogy őrülten izgalmas időket élünk!

 • A hirdetés szerint 1807-ben épült az a bölcskei kúria, mely egyik gazdája, egy vértes kapitány után kapta a nevét: Kapitányház. Hogy pontosan hogy is hívták a vitézt, és hogy valóban ő volt-e az építtető, arról mást ír az ingatlanos, és mást a helytörténész, na de ez már részletkérdés. A népnyelv ma is így hívja az épületet.

  A Kapitányház már a negyvenes években is mostoha sorsra jutott (volt szegényház, pálinkafőzde, bikaistálló), de a fotógaléria tanúsága szerint jelenleg egész jó állapotban van. Masszív falak, magasra rakott tető. Olyan, mint egy nagyra nőtt parasztház, mégis tekintélyt parancsoló.

  Akit érdekel, itt egy csomó információ róla.

 • Jamey Price fotós készítette Nico Hülkenbergről Monacóban, ahogy a sárga, fekete festésű Renault tökéletes ívben érkezik a sárga útfestésre a fekete aszfalton.

  Price Instagramját átfutva élete képe lehet, a többi motorsportos fotója sem rossz, de egyik se ugrik ki igazán az átlag közül ezt leszámítva.