Fülöp, Evelin
12 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • soros.PNG

  A Tények mélyen van, nagyon mélyen. Politikai megrendelésre készítik a lejárató anyagaikat, most véletlenül éppen Lázár János sajtótájékoztatója napján − amikor megtudtuk a kormánypárti politikustól, hogy MINDEN ellenzéki párt, vagy oda sorolt szervezet mögött Soros György áll − indították el a Tények új sorozatát, amiben rejtőzködő magyar milliárdosokat mutatnak be. Az első részben éppen Soros Györgyöt. Túl azon, hogy kormányzati megrendelésből gyártott propaganda anyag, a készítői még a számokkal is hadilábon állnak.

  De ha már sorozat, akkor felmerül a kérdés, vajon ki lesz a következő REJTŐZKÖDŐ magyar milliárdos, akit bemutatnak. Nyilván sok tippünk van, betettünk ebbe a szavazógépbe néhányat, szavazzon, de akár meg is írhatja nekünk, ha ezeken kívül más jutott az eszébe.

  Ki lesz a következő REJTŐZKÖDŐ magyar milliárdos a Tényekben?

  • 34
   Simicska Lajos
  • 32
   Gyurcsány Ferenc
  • 31
   Orbán Viktor
  • 8
   Mészáros Lőrinc
  • 8
   Gattyán György
  • 7
   Andy Vajna
  • 4
   Gyárfás Tamás
  • 2
   Csányi Sándor
 • A Norvég Fogyasztói Tanács készített egy kutatást, mert rájöttek, hogy annak semmi értelme, amikor egy program készítője leír rengeteg információt az Általános szerződési feltételek/Terms & Conditions részbe, a felhasználók pedig ezt elolvasás nélkül kipipálják.

  És hogy ez évek óta így megy (és a South Park is már öt éve kifigurázta).

  Szóval megkértek egy csapat norvégot, hogy olvassák végig 33 mobilapp szerződési feltételeit, amik közt olyan népszer alkalmazások voltak, mint a Netflix, YouTube, Facebook, Skype, Instagram és az Angry Birds. És hogy miért pont 33? Mert a tanács szerint ennyi applikáció van egy átlagos norvég okostelefonján.

  Szóval elkezdtek olvasni, megvárták, hogy mindenki végezzen, és kijött az eredmény, hogy

  a 33 alkalmazás feltételeit 31 óra 49 percig tartott elolvasni.

  A Fogyasztói Tanács most igyekszik rávenni az ipari szereplőket, hogy a hosszú, összetett és befogadhatatlan szövegek helyett próbálják meg röviden és befogadhatóan megírni a szerződéseket, hátha valaki tényleg elolvasná őket. (Forrás: BBC)

 • Amber Heard színésznő 15 hónap házasság után beadta a válókeresetet, és elválik Johnny Depptől. 

  Heard a Los Angeles-i bíróságon benyújtott dokumentumban "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott, valamint asszonytartást is igényelt az Oscar-jelölt színésztől. 

  Depp és Heard A rumnapló forgatásán találkoztak, 2011-ben. A színészt legközelebb a héten debütáló Alice Tükörországban című mesefilmben láthatják a nézők.

  Depp amikor Hearddel randevúzni kezdett, még Vanessa Paradis francia színésznővel élt együtt, két gyerekük is van. 

 • Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a jászsági őrzött parlagi sas fészekben nevelkedő három fiókából kettő biztosan elpusztult a ma délutáni szupercella viharban :-( Az eddigi információink szerint a harmadik fióka megmenekülhetett a tojó madár önfeláldozó viselkedése következtében. Ellenőrzésünkkor a fészkén lapult és minden bizonnyal melengette elárvult fiókáját

  - közölte a Helicon Life a Facebook-oldalán kedd este.