Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nehéz időszakon van túl a szerelmespár.

    Az idei Dancing with the Starsban Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence hivatásos néptáncos is szerepelnek, a szerelmesek pedig gőzerővel készülnek versenyre. Most a Blikk az énekesnő párjával készített interjút a showműsor kezdete előtt. A Fricska néptáncegyüttes tagja egyebek mellett arról is mesélt, hogyan élték meg párjával, amikor Krausz Gábor bejegyzéséből kitudódott a kapcsolatuk.

    Jött az a bizonyos poszt, Gabi volt férjétől. A kellemetlen fricska... És ott borult minden. A Fricskában voltak gyerekes szülők. Gabit pedig összehozták mindenkivel. Szerintem ez borzasztó igazságtalanság volt velünk szemben. Gabit mindenki elhagyta, a legközelebbi környezetéből is. Barátok, családtagok. Egy kezemen meg tudom számolni, kik maradtak mellette. Úgy alkottak véleményt az emberek és ítéltek el minket, hogy nem tudták, hogy valójában mi történik. Ez borzasztó igazságtalanság.

    Megjegyezte, hogy miután a kapcsolatuk a nyilvánosság tudomására jutott, kedvese az interneten „karaktergyilkosság áldozata lett”. Az utcán viszont nem volt jellemző, hogy kellemetlen megjegyzéseket kapjanak, de persze ez sem volt mindig igaz.

    De azért volt olyan eset a benzinkúton, amikor megállt mellettünk egy autó, leengedték az ablakot, és kiszóltak: Na, mi van, jobban főz?

    Szóba jött az is, hogy milyen a kapcsolata az énekesnő kislányával, Hannarózával.

    ”Leginkább jó barát szerettem volna lenni az életében, akire számíthat, akivel jókat játszhat. Nagyon óvatosan közeledtem felé, hiszen ez nehéz helyzet az életében. Szerettem volna, ha a bizalmába fogad, és ez sikerült is. (...) Épp a múltkor mondta, hogy bárhova megy, őt nagyon szeretik. Ha az apukájánál van, Vera nénjével, a nagyszülőknél, mindenhol biztonságban érzi magát. Erre mindannyian nagyon figyelünk.” – fogalmazott Papp Máté Bence, akit a lap arról is kérdezett, hogy milyen a kapcsolata Krausz Gáborral.

    Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha. Hanni miatt viszont törekszem arra, hogy a kapcsolat normális legyen. Örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Egy kisgyerek számára az a legfontosabb, hogy a szülei kiegyensúlyozottak legyenek. Mindannyian érte vagyunk.

  • PAP 9726
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    A napokban vette kezdetét a Séfe séfe című főzőshow, amelynek következő epizódjában feltűnik egy ismerős nevű versenyző is, történetesen Zámbó Krisztián. 

    Zámbó Krisztián vagyok, 32 éves, szakács vagyok. Amikor kimondom a nevem a telefonba, akkor van egy kis hatásszünet, de ezt mindig le szoktam lőni azzal, hogy »de nem az énekes«

    – mondta a bemutatkozó videójában az új szereplő.

    Ördög Nóra azonnal rávágta, hogy egy ilyen névvel csak híres lehet, de a fiatal szakács elmondta, azért jelentkezett a műsorba, hogy megnyerje a versenyt, és a saját érdemei miatt legyen ismert.

    Reméljük, hogy azt tudom mondani: Zámbó Krisztián, a szakács

  • TRAL2185
    Fotó: Trenka Attila / Index

    Kiszel Tünde lassan két évtizede tartja magát ahhoz a hagyományához, hogy évről évre kiadja glamúrnaptárját, és rajongói legnagyobb örömére minden hónap elején közösségi oldalán is megosztja az aktuális fotót. A naptárdíva azonban nemrég kétségek közt hagyott mindenkit, ugyanis nem  volt teljesen biztos benne, hogy jövőre is megörvendezteti a nyilvánosságot egy exkluzív naptárral.

    Most azonban eloszlatta a kételyeket Instagramján, és bejelentette, hogy már javában készülnek a 2025-ös kiadások. Ez pedig azt jelenti, hogy jövőre sem kell nélkülöznünk a médiaszemélyiség különleges falinaptárját.

    Ti várjátok már a 2025-ös, híres Kiszel Tünde falinaptárt?

    – tette fel a kérdést követőinek Kiszel.

  • A 33 éves Josie Varela egy fájdalmas szakítás miatt jutott el arra a pontra, hogy belátta: életmódot kell váltania, jóllehet elsősorban nem az egészsége érdekében döntött a drasztikus változtatás mellett. A fiatal nő bosszúból azt szerette volna elérni, hogy volt barátja, aki kiadta az útját, megbánja, hogy elhagyta őt. Mindvégig ez motiválta.

    Varelát pluszkilói miatt már iskolás korában is bántották. Volt idő, amikor 140 kilót  mutatott alatta a mérleg, ám ezzel neki akkoriban nem volt problémája. Elmondása szerint az vezetett a súlygyarapodáshoz, hogy evésbe fojtotta bánatát, a férfiak ugyanis rendre visszautasították alakja miatt, amikor ismerkedni és randizni próbált. A végén a szerelem mégis rátalált, ám abban a kapcsolatban nem volt boldog, ezért megint az evésbe menekült: 2018 januárjában akár naponta négyszer is rendelt különböző gyorsétteremekből, a csomagolást és az étekkel járó szemetet pedig az autójába rejtette, hogy ne szólják meg érte. Életmódváltásra akkor vette rá magát, amikor párja szakított vele.

    Varela megreformálta étkezési szokásait, de a mindennapi testmozgást is beiktatta életébe, melyeknek köszönhetően összesen 63 kilótól szabadult meg. A végére már nem is érdekelte a bosszú, csak a saját egészsége. Az életmódváltás új szerelmet is hozott az életébe: most már egy 31 éves férfival, Elias Jimenezzel él boldog párkapcsolatban, akivel tavaly októberben össze is házasodott.

    (via Mirror)