Luca, Ottilia
2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Libri könyvkiadó december 1-je és 24-e között ezer könyvet rejt el országszerte, 20 vidéki városban és Budapesten. Most éppen Varró Dani író, költő az, aki a Libri nevében köztéri szobrok lábánál, kávéházakban, pályaudvarokon bújtatott el jó pár kötetet.

  27 címet rejt az az 1000 könyvből álló könyvlista, amivel a Libri karácsonyra megajándékozza a könyvkedvelőket, pontosabban azokat, akik megtalálják az elrejtett köteteket.

  A különleges karácsonyi csomagolású könyvekben minden megtaláló egy rövid ajánlót talál a Libri szakértőinek tollából, amiben röviden felvázolják, hogy mi az, ami az adott könyvben számukra a legérdekesebb volt.

  A Libri karácsonyi oldalán egy térkép segíti az érdeklődőket, amelynek segítségével követhetik, hogy hol tart az 1000 ajándékkönyv elrejtése és megtalálása. A térkép folyamatosan frissül, kiegészülve a könyvekről szóló információkkal.

 • Valami szokatlan volt a levegőben a II. kerületi Trombitás úton, amikor Péter szerda reggel elindult otthonról. A kocsijánál aztán észrevette, hogy leaszfaltozták a környéket. Ez egyrészt váratlanul érte, hiszen nekik erről senki nem szólt. Mert ha szólt volna, akkor nem úgy parkolnak le aznap, ahogy szoktak, és ahogy szabályos is, fél kerékkel a padkára.

  Így viszont a munkások voltak kénytelenek kreatív megoldáshoz folyamodni.

  kerek.png

  Igen, körbeaszfaltozták a kereket.

  Csak gratulálni tudunk a kábelfektető aszfaltozóknak!

 • Az Emirates kívánt ezzel boldog karácsonyt mindenkinek.

  karácsonyfa
  Fotó: Koroknai Gergely
 • Három évvel a Sheezus című lemeze után, új dallal jelentkezett Lily Allen. Az énekesnő a Trigger Bang című számot egy Giggs nevű londoni rapperrel együtt jegyzi, és így szól: