Levente, Irén
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • image.png

  Érdekes drónvideót jelentetett meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Az egyik felcsúti földön két gabonakör és még valami jelent meg. Vajon ufók műve volt? (Először kamura gyanakodtunk, de a videó végén bizony látható a távolban a felcsúti Pancho Aréna.) 

 • A német Bad Karlshafen városka polgármesterét, a független Marcus Dittrichet egyetlen szavazattal választották meg, most mégis újra meg kell tartani az egész választást. 

  Egy szavazó ugyanis a lebonyolítók hibájából szavazott érvénytelenül:

  Mikor bement a fülkébe és behúzta a voksát, nem volt biztos benne, aláírja-e az ívet. Megkérdezte gyorsan a kint álló önkéntest, aki azt hitte, viccel, ezért szintén viccből azt válaszolta, hogy igen, írja csak alá.

  Az év tragédiáját az önkéntes is megerősítette, aki azt mondta, az abszurd kérdésre hirtelen csak abszurd választ tudott adni.

  A szavazat persze így érvénytelen volt, és mivel csak egy voks döntött a polgármester kilétéről, nincs mit tenni, újra meg kell rendezni a szavazást. Erre novemberben kerül majd sor.

  (Local.de)

 • A Flórián térnél botlottunk bele a 100+ milliárdos gigaberuházás egyik jelébe: a tábla azt mutatja a vizes vb-re érkező kedves mindenkinek, merre található margitszigeti VIP meg a média.

  IMG 20170628 120748
 • Egy sérült, védett madarat találtak Tiszaföldvár egyik utcáján, valószínűleg eltört a szárnya. Az összefogásnak köszönhetően a héja gyorsan értő kezek közé került - írja a Police.hu.

  heja2
  Fotó: Police.hu

  A helyi körzeti megbízott miután megnézte a sérült állatot, azonnal értesítette a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársait. A természetvédelmi őrök megvizsgálták, megetették az erősen legyengült fiatal héját.

  heja1
  Fotó: Police.hu

  A védett madarat elvitték a Hortobágyi Nemzeti Park Madárkórházába, ahol megműtik.