Lukács
7 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • ha kimész a természetbe. Az erdő most ezer színben pompázik, a nedves avar illata bejárja a réteket, a héten pedig még gyönyörű kirándulóidő lesz. És nem is kell nagyon messzire menni, az MTI fotósa ezt a képet például Dobogókőn készítette.

  Ha séta közben színpompás fákat fotóztál, küldd el nekem a hely és az időpont megadásával! A legszebbeket publikáljuk. Csodás sétát kívánok!

 • 1985-2005 között 340 F1-futamon indultak a Minardi versenyautói, olyan pilótáknak adtak lehetőséget, mint Gianni Morbidelli, Alessandro Zanardi, Giancarlo Fisichella, Jarno Trulli, Fernando Alonso, Mark Webber, Jos Verstappen és az egyetlen magyar F1-pilóta, Baumgartner Zsolt.

  A Minardik utoljára a 2005. október 16-án, a Kínai Nagydíjon álltak rajthoz, Robert Doornbos a 14., Christijan Albers a 16. lett.

 • Napok óta feldobálja a Facebook szponzorálva a newsfeedemre az Irie Maffia új klipjét 'Ez a jó' címmel. Ironikus módon sok rajongó nem gondolja annyira jónak a dalt.

  R.I.P Irie Maffia (2005-2013)

  Ez valami hatalmas gagyiii........ Hová tűnt a reggae?????

  Szívből sajnálom,hogy ennyit romlott a színvonal :'( #visszaarégiiriemaffiát Ezek nem ti vagytok! 

  Legalábbis ilyen, és ehhez hasonló kommentek vannak a poszt alatt, és mitagadás, aki lemaradt a 'Jah Watching'-nál (ami egyébként az egyik kedvenc magyar dalom volt a kétezres évekből), vagy a 'Hands In The Air'-nél, annak nagyon furcsa lehet a zenekar utóbbi néhány évben kialakult/átalakult hangzása. És akkor még nem is említettem a hímsoviniszta, materialista videoklipet, ami szintén elég idegen az egykor békéről és szeretetről énekelő reggae-zenekar képétől. 

  Engem azonban nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy a refrén borzasztóan emlékeztet valamire, és ma végre rájöttem, hogy mire.

  A ritmus egy kicsit más, de az akkordok kb. ugyanúgy, ugyanolyan sorrendben megjelennek mindkét dalban. Persze nem állítom, hogy egy az egyben lenyúlta volna a témát az Irie Maffia, inkább csak a csalódott rajongókat látszik igazolni, hogy már a szintitéma is olyan bézik popsablon, hogy akár Lady Gaga vagy valamelyik producere is kitalálhatta volna. 

 • Mármint persze nem írta alá, hogy bizony, én voltam az a módfelett ügyes sofőr, akit hétfőn szerepelt az Indexen, miután a múlt héten a Pólus Centernél lévő McDonald's parkolójában a négyet egy csapásra technológiával bírtam leparkolni. Ráadásul szlovák rendszámos luxusautóval, ami legalább annyira valószínűsíti az adócsalást, mint egy kárpátaljai külterületen lakó Nagyezsda Priskinova nevére íratni egy félmilliárdos árbevételű céget.

  Szóval ezt ugyan nem ismerte el a kedves levélíró, de azért ez a levél erősen arról árulkodik, hogy akkora a személyes érintettsége, hogy egy zöldrendszámos dzsip adja a másikat.

  tahóparkoló