Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 2004/2005-ös Bajnokok Ligája döntő volt minden idők egyik legnagyobbja. A zseniálisan és magabiztosan játszó olasz AC Milan már a félidőben simán 3-0-ra alázta az angol Liverpoolt, a szünetben már vélhetően a pezsgőt is elkezdték bontani. Azonban a Pool nem adta fel, hármat vágott a második félidőben, majd 11-esekkel behúzta a döntőt. 

    Az akkori keretből ugyan senki sincs már a Liverpoolnál, de kedd este visszakapott valamit a csapat a 2005-ös csodából. A Sevilla ellen vezettek 3-0-ra az első félidő után a BL csoportkörében, de csak a 93. percig tudták tartani az előnyt, a hosszabbítás utolsó pillanataiban egyenlíttetettek a spanyolok.

    (AC Milan - Curva Sud Ungheria)

  • Nagy-Britannia legfiatalabb nagymamái közé került Angela Rayner. Az ellenzéki brit Munkáspárt árnyékminiszterének 37 évesen megszületett az első unokája – írta a Telegraph. Úgyhogy Rayner már megkapta a maga becenevét is: Grangela.

    Az oktatási árnyékminiszternek három fia van, az elsőt 16 éves korában szülte. Elmondása szerint sok rossz dologtól mentette meg az élet azzal, hogy tinédzserként anya lett.

    Például attól, hogy még 40 évesen se mondhassa el magáról, hogy nagymamává vált.