Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • DSC2358
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Rubint Réka és Schobert Norbert számára három gyerekük jelentik a világot: Lara már 20 éves, Norbi Jr. 18, Zalán pedig 13. A sztárpár soha nem mulasztja el hangoztatni, mennyire büszkék, és minden erejükkel segítik őket, valamint igyekeznek példaként szolgálni előttünk. A fitneszlady ezúttal közösségi oldalán mesélt arról, hogy legkisebb gyermekével töltötte az egész napját, így a teljes figyelme az övé lehetett.

    „20, 18, 13 évesek, ketten már nagykorúak, élik az álmaikat, járják a saját útjukat, de nekünk MINDIG a legféltettebb kicsi kincseink lesznek. A mai napom csak Zaláné volt, a nagyok nem voltak itthon, és ismét rengeteg közös élményt gyűjtöttünk. Köszönöm Istenem, hogy az élet legértékesebb kincseivel megajándékoztál minket! Köszönöm, hogy szülők lehetünk! Mert ne feledjétek, hogy kortól függetlenül, mindenkiben él egy kisgyermek, akire csak te tudsz vigyázni! Te tudod szeretni, biztatni és csak te tudod megóvni a világ zajától!” – írta posztjában az édesanya, aki a gyereknapot legkisebb fiával töltötte.

  • Képernyőfelvétel (885).png
    Fotó: YouTube

    Komoly döntés előtt áll a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, Bari Laci, aki már negyedik éve tanít egy alapfokú magán zeneiskolában, de az énekesi karrierjét egyre nehezebben egyezteti össze a pedagógusi pályával. Döntését pedig nehezen tudja meghozni, hiszen mind a kettőt imádja csinálni. Erről a Ripostnak mesélt az énekes:

    Ki akartam próbálni, hogy milyen átadni azt a tudást, amit én is kaptam, és fejlesztettem az évek során. Tisztelem nagyon a tanárokat, pedagógusokat, hiszen a családomban is rengetegen vannak zenetanárok. Szeretek tanítani, úgy is érzem, hogy volt értelme az időnek. De komoly döntés lesz, hogy folytatom-e jövőre a munkát

    – kezdte Bari, akit nagyon megszerettek a diákjai, és ha valakivel közösen dolgozott, mint például Radics Gigi, vagy Zséda, akkor izgatottan kérdezték, milyen volt az együttműködés.

    Mint mondta, a döntést még nem sikerült meghoznia, mindkét dologban látja a pozitívumokat.

    Ha a zenei karrieremre szeretnék koncentrálni, úgy vélem, akkor is tudom korábbi diákjaimat tanítani, inspirálni. Hiszen példát tudok mutatni, hogyha az álmaikat és a vágyaikat követik, akkor meddig juthatnak a szakmában

    – vélekedett a zenész, majd hozzátette: még várat magára ez a kérdés.

  • Repül az idő, hiszen Dallos Bogi és Puskás Peti közös gyermeke idén szeptemberben lesz egyéves. A sztárpár kisfiúk, Ábel érkezése óta életük egyik legboldogabb időszakát éli, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a szülővé válásról gyakran beszélnek, és a csöppségről is mutatnak képeket. Most Puskás-Dallos Bogi volt Palik Lászlóék vendége a Három igazság című YouTube-műsorban, ahol az anyaságról mesélt.

    „Azt szoktam mondani mindig, hogy az ő születésével együtt, tehát abban a pillanatban én is újjászülettem. Akkor nemcsak egy gyerek születik, hanem anyaként valahogy azt éreztem, abban a pillanatban születek meg” – idézi a 24.hu az édesanyát, aki elmondta, mit gondolt először, amikor meglátta a babáját.

    „Nekem az első gondolatom az volt, hogy az idő véges. Tudom, hogy morbidan hangzik, de hogy lesz olyan időintervallum a kisfiam életében, amit nagy valószínűséggel én nem fogok látni. Eddig is tudatában voltam annak, hogy egyszer meghalunk, de amióta ő a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött.”

    Hozzátette, ezen felismerés arra készteti, hogy minél több időt éljen meg együtt a családjával, és a lehető legtöbb tapasztalatát tudja átadni a kisfiának.

    Rengeteget változtatott rajtam az anyaság ebből a szempontból is, szerintem én korábban egy hisztis kislány voltam. Szerintem hisztisebb voltam sokkal, és amióta ő van, nem vagyok olyan hisztis. Nyavalyogni tudtam, hogy »éhes vagyok, jaj, szerelmem«, ilyen kis cicázós nyűgösködés, szóval ez így bennem volt. Nem voltam ez a nagyon piperkőc, lehet, hogy rosszul fogalmazom ezt a hisztit. Kényesebb voltam, és amióta ő megszületett én azt érzem, hogy hát basszus, én világra hoztam egy életet, megszültem egy gyereket, itt van egy kisbaba, nekem róla gondoskodnom kell, és nincs már ennek tere, hogy én itt nyűglődjek

  • kozso lovasi
    Fotó: Velvet/ Kovács Tamás / MTI

    A napokban adott interjút Lovasi András, a Kispál és a borz énekese a szeretlekmagyarorszag.hu-nak, melyben arról beszélt, hogy szerinte ma is vannak nagyon jó fiatal zenekarok abban a stílusban, amit ők képviselnek. Akadnak köztük olyanok is, melyeket méltó utódnak tart az együttesük.

    „Szerintem a 2020-as években is születtek már most olyan dalok, amik valószínűleg tíz év múlva is hallgathatók és énekelhetők lesznek, és nem kell szégyellni őket, mint mondjuk egy Kozsó-számot” – fogalmazott Lovasi.

    Az Ámokfutók frontembere nem reagált a kijelentésre, egészen mostanáig kellett várni, hogy közösségi oldalán megnyilvánuljon.

    Elfogadnám a kritikát olyan embertől, aki nálam többet tett le az asztalra! Az általa »szégyellt« dalaim számtalan platina- és aranylemezről származnak, 31 dalom lett number ONE a slágerlistán, 27 sztár-együttest alkottam eddig. Lássuk majd azokat a 2020-as slágereket 30 év múlva! És amíg az én dalaimat több mint 30 éve több millióan, minden korosztályból ismerik és éneklik, én próbálok emlékezni a 2020-as Év Slágerére, pedig csak 4 éve volt! Neki pedig sok sikert kívánok, remélem újra összeállnak, és alkotnak annyi arany- és platinalemezt és produkciót, mint én, csinálja utánam a rengeteg fellépésem mellett! 34 év után a pályán, pedig neki is küldöm a legújabb dalomat, a Chinese Love-ot!

    – írta Kozso, majd azt is hozzátette: azért reagált csak most, mert a hétvégi fellépései miatt korábban nem volt ideje.