Belföld

Playboy-képes modelleket közalkalmazásba!

2007. február 27., -

Ha a kormányintézkedések minősége nem változik, legalább egy mutatós újságíró csaj tálalja őket! Kezdődik a közigazgatás esztétikai átalakítása.

Még a középmezőnybe sem tartozik a magyar politikus, sem a férfiak, sem a nők nem ütik meg kinézetben az uniós átlagot. Egy tapasztalt ember, Lévai Katalin állítja ezt, úgyhogy el kell hinni, mert ő volt itthon miniszter, még a parlament padlórácsába is beszorult a tűsarka, és aztán lett belőle EU-s képviselő, ott meg nap mint nap láthatja Hans-Gert Pötteringet, hogy Wilfried Martens-ről ne is beszéljünk.

Végülis kikerekedett a szemünk

Lehet azonban, hogy a sokat látott, egykori esélyegyenlőségi miniszternek át kell értékelnie egy-két dolgot, ha Magyarország is feliratkozik az egy jó csajos országok listájára. Alapvetően persze nyilván nem változik semmi, de talán egy kicsit irigyelnek majd minket. Végülis nekünk is kikerekedett a szemünk, amikor megláttunk az első képeket Julia Tyimosenkóról, amikor két éve az ukrán parlament óriási többséggel megválasztott miniszterelnöknek. Meg akkor is, amikor azt tanácsolta az ország népének, hogy több szexszel próbáljon meg felülemelkedni nehéz helyzetén. Igaz ezután ellenzékbe vonult.


Demcsák Zsuzsa magazinok fotóin

Playboy-címlapképes miniszterelnökben az itt nem részletezendő helyzet miatt egyelőre hiába reménykedünk, de a kormányintézkedések szexisebb keretbe kerülhetnek, ha a kabinet egy exmodell rúzsozott szájából tudatja őket az országgal. Az intézkedések minőségére ugyan egyáltalán nem lesz hatással, ha mondjuk Demcsák Zsuzsa lesz a kormányszóvivő, és az egészségügyi reform marad olyan, amilyen, de legalább egy celebsztorival gazdagabb lesz az ország. A gyors gazdagodás érdekében további csajok kulcspozícióba helyezését javasolnánk közalkalmazotti szerződéssel.

A modellmúlt azonban még a kinézetben Lévai szerint példamutató Nyugaton sem életbiztosítás a politikában. Tanja Karpela, aki tíz évvel azután, hogy finn szépségkirálynővé választották bekerült a kormányba. Hamarosan azonban kultuszminiszterként beteget kellett jelentenie, mert egyfolytában a fehérneműs reklámképei miatt vegzálták, ráadásul egyfolytában pletykáltak arról, hogy az esztétikus kormánytag a miniszterelnök, Matti Vanhanen és más politikusok ágyasa is egyben.

N;
hirdetés
N;