Harminc év börtönre ítélték a tinédzserekkel szexelő szupermamit

2005.11.15. 17:38
A nőt azért tartóztatták le, mert kiderült, hogy tinédzser fiúknak vad szexpartikat rendezett, ahol nemcsak az alkohol- és drogfogyasztás volt szabad. A negyvenegy éves amerikai nő korábban már beismerte bűneit, azonban azzal próbálta magyarázni tettét, hogy fiatalként sohasem volt népszerű társai körében.

Négy hónappal azután, hogy bűnösnek vallotta magát, hétfőn el is ítélték a coloradói Silvia Johnsont többek között több rendbeli szexuális zaklatás és megrontás miatt, jelentette az Associated Press. A "szupermami" (Cool Mom) néven ismertté (és internetes körökben igen népszerűvé) vált negyvenegy éves amerikai nő korábban már beismerte bűneit, azonban azzal próbálta magyarázni tettét, hogy ő most is csak a társaság középpontjába akart kerülni, mivel fiatalként sohasem volt népszerű társai körében.


Fotó: thesmokinggun.com

A nőt azért tartóztatták le, mert kiderült, hogy vad szexpartikat rendezett középiskolás (13-17 éves) fiúknak, ahol nemcsak az alkohol- és drogfogyasztás volt szabad. Szupermamira harminc év szabadságvesztést szabott ki a bíróság. A tárgyalás során részben vádalkut is kötöttek a nő ügyvédjei, így azért végül nem ítélték el a nőt, hogy partijain amfetamint is fogyaszthattak a tinédzserek.

Az óvadék ellenében szabadlábon védekező nő 2003 és 2004 ooktóbere között majdnem hetente tartott partikat fiúknak. Az összejöveteleken nyolc középiskolás vett részt rendszeresen, közülük öttel közösült is a nő. A túlfűtött szexpartikra azután derült fény, hogy az egyik fiú beszámolt édesanyjának a történtektől, és az aggódó szülő feljelentette Silvia Johnsont. A botrányról beszámoló médiumok arról nem tesznek említést, hogy a most börtönbe vonuló szupermami miképp volt képes férje és gyermekei tudta nélkül megszervezni a tinédzserorgiákat.

Az internetező fiatalok közt hamar nagy népszerűséget szerző nő tevékenységét rengeteg fórumon, csetszobában, levelezőlistán méltatták, és bár megoszlottak a vélemények a tekintetben, hogy szánalmas vagy inkább kúl volt-e ami miatt bíróság elé került, hamar bekerült a szextanárnők virtuális klubjába Sandra Geisel és társai mellé.