Pizzériában vágta le a farkát egy dühöngő lengyel

2007.04.24. 08:28
Egy örjöngő férfi rontott be vasárnap egy londoni pizzériába. Zsákmányolt egy kést a konyháról, majd a visítozó vendégek szeme láttára levágta saját nemi szervét. A rendőrök könnygázzal fékezték meg dühöngését, majd péniszét is összeszedték az asztalok alól.

Egy örjöngő lengyel rontott be vasárnap egy londoni pizzériába. A The Strand városrészben található Zizzi pizzériában a vasárnapi londoni marathon nézői békésen ebédeltek, amikor a dühöngő férfi felpattant egy asztalra, letolta gatyáját és egy, a konyháról zsákmányolt késsel levágta saját péniszét.

"Az eset felkavarta a személyzetet, vér spriccelt mindenfele" - nyilatkozta a Sunnak az étterem menedzsere. A vendégek - közel kétszázan voltak az étteremben - közül többen sokkot kaptak.

Az örjöngő lengyelt végül a rendőrök könnygázzal ártalmatlanították. A rendőrök lélekjelenlétére jellemző, hogy a férfi megbilincselése után még péniszét is összeszedték az étterem padlójáról, és jégre rakták, hogy a kórházban az orvosok visszavarhassák.

A kórház egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy sikerült-e visszavarni a levágott nemi szervet. A Sun értesülései szerint egyébként ez volt az első ilyen műtét Nagy-Britanniában.

"A férfi személyazonosságát még nem sikerült megállapítani. Valószínűleg 35 éves, és lengyel" - nyilatkozta a lapnak a Scotland Yard szóvivője. Mint mondta, azt nem tudják, hogy a férfi elmebeteg-e, bár "az biztos, hogy nem százas".