Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Tyson megint harapott és ismét a K1-be tart

2005.06.17. 13:00
Mike Tyson ugyan bejelentette visszavonulását a profi ökölvívástól, azonban a legkeményebb küzdősportként számon tartott K-1-ben várják őt, a vegasi gálát róla neveznék el. Ugyanakkor az ír MxBride, aki a múlt hétvégén győzte le, azt mondta róla, Tyson megharapta a mellbimbóját.
Mike Tyson - most már - egykori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok az elmúlt hétvégén kikapott az ír Kevin McBride-tól, majd veresége után bejelentette visszavonulását. Akkor úgy fogalmazott, már nem érzi magában a tüzet, az erőt, és nem akar tiszteletlen lenni a sportágával szemben, ezért abbahagyja.

Róla neveznék el a Las Vegas-i show-t

Azonban úgy tűnik, nem hagyják, hogy aktív sport nélkül élje hátralévő életét. A profibox.hu információi szerint Tanigawa Sadaharu, a Las Vegas-i K-1 Show mérkőzésszerezője, fantasztikus ajánlatot tett "Iron Mike"-nak. Az ajánlatban továbbra is arra szeretné ösztönözni Tyson-t, ha már abbahagyta a profi ökölvívást, akkor induljon el és tegye magát próbára a K-1 világában is. Tanigawa azt is felajánlotta, amennyiben Tyson részt venne az általa szervezett vegasi rendezvényen, úgy az esemény a "Tyson Festival" név alatt kerülne lebonyoilításra.

Büntetett előélet, leharapott fül

A mérkőzésszervező szeretné, ha az egykori világbajnok Hawaiiban, az Aloha Stadiumban rendezendő show-n is részt venne, ahova közel harmincezer nézőt várnak. Ugyanakkor az is biztos, ha Tyson áttér a K1 világába, a sportág őshazájának számító Japánban biztos nem léphet fel, hiszen - büntetett előélete miatt - Japán már tavaly sem adott ki neki a beutazáshoz szükséges vízumot.

Minden idők legfiatalabb profi világbajnoka már tavaly nyáron is próbálkozott a legkeményebb küzdősportként számon tartott K-1-ben, de hiába nyilatkozta akkor Sadaharu, hogy hosszas tárgyalások után aláírták a szerződést, végül nem lett semmi belőle.

Megharapta McBride mellbimbóját

McBride, aki a bokszban minden bizonnyal az utolsó vereséget mérte Tysonra, érdekes nyilatkozatot tett. A profiboksz.hu cikke szerint, az ír bokszoló az egyik közelharc alatt azt érezte, Tyson megharapta a mellbimbóját. Mint ismert, Tyson egy korábbi címmeccse azért szakadt félbe, mert leharapott egy darabot aktuális ellenfele, Evander Holyfield füléből. Az esetre utalva McBride elmondta, csak azért nem a fülét harapta meg az amerikai, mert nem érte fel, ugyanakkor örül, hogy nem egy törpéről van szó, mivel akkor lehet, mást is megharapott volna.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.