Button újra együtt Michibata modellel

2010.07.16. 14:56
Májusban egyedülálló volt, júliusra újra megtalálta régi szerelmét Jenson Button. A japán Jessica Michibata a legutóbbi nagydíjra is elkísérte az angol Forma-1-es világbajnokot.

A tavalyi világbajnok Jenson Button negyedik lett a Brit Nagydíjon vasárnap, de előfordulhat, sokkal jobban örült annak, hogy korábbi szerelmével újra együtt van.

A McLaren pilótáját és a japánt modellt, Jessica Michibatát egy londoni japán étteremben látták, a Daily Mail beszámolója szerint mindketten sugároztak a boldogságtól.

Az sem zavarta őket, hogy egy lesifotós állt az étterem előtt, a fehérneműmodell boldogan mutogatta fekete ruháját, és ehhez illő fekete magassarkúját.

A versenyben 133 ponttal jelenleg második helyen álló pilóta ügynöke még májusban azt mondta, szakítottak, egyrészt a távolság  miatt, másodsorban azért, mert Button a versenyzésre akar koncentrálni.

Button csapattársa, Lewis Hamilton is szakított Nicole Scherzinger énekesnővel, de rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni. Buttonnal is ugyanez történhet.