Piroska
-10 °C
1 °C

Magyar Kupa: kizárták a Ferencvárost

2005.05.24. 20:28
A Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága kedden kizárta a Ferencvárost a Magyar Kupa 2005-2006-os sorozatából az idei döntőn elkövetett súlyos sportszerűtlenségek miatt.
"A ferencvárosiak viselkedésükkel csorbították a sorozat amúgy sem igazán nagy tekintélyét, a horvát játékvezetőkkel szembeni magatartásukkal pedig még sportdiplomáciai bonyodalmat is okoztak" - közölte a távirati irodával az fb-elnöke.

Kőszegi Géza a döntés indoklásaként elmondta: a zöld-fehérek megsértették a fegyelmi szabályzat három pontját, nem vettek részt az ünnepélyes eredményhirdetésen, a játékosaik közül hárman kiállítást érő szabálytalanságot, mások pedig egyéb súlyos sportszerűtlenségeket követtek el. "Ezeket a klub is elismerte" - tette hozzá Kőszegi.

Sajtóbeszámolók szerint a zöld-fehérek trénere súlyos sportszerűtlenségekre buzdította a csapat tagjait. Az MLL a játékosok és a László Csaba ügyét egyelőre nem zárta le, ugyanis újabb tanúk kihallgatását látta szükségesnek.

Tepszics Ignác, a Ferencváros sportigazgatója annyit mondott, hogy a határozat kézhezvételét követően benyújtják a fellebbezést. A finálén kiállított ferencvárosi Adem Kapic, Rósa Dénes és Szűcs Lajos, valamint a soproni Pintér Zoltán már korábban, huszonnégy órával a találkozót követően egy-egy MK-találkozóra szóló eltiltást kapott.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!