18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Majdnem belehalt a szerelésbe a futballista

2015.05.06. 18:05

Hihetetlen szerencsétlen sérülés történt az argentin negyedosztály egyik hétfői mérkőzésén, ahol a San Martín Burzaco játékosa, Emanuel Ortega egy szerelés után súlyos koponyasérülést szenvedett.

Ortegát a Juventud Unida egyik játékosa billentette ki az egyensúlyából, ahogy a labdáért harcoltak, ez után csapódott az oldalvonaltól nagyjából egy méterre található falnak az első félidő 44. percében.

Emanuel Ortega fejsérülése

A játékost azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy agyi sérülései is vannak, valamint bevérzéseket is találtak a koponyáján belül, de nincs kómában. A San Martín vezetőedzője, Cristian Ferlauto azt is elmondta, hogy egyáltalán nem látott szándékosságot az ellenfélnél, tragikus baleset volt. Inkább a stadion tervezését kritizálta, amiért nincs semmi védelem a betonfal előtt, a rendezők pedig inkább csak a lelátóról bedobált tárgyak elleni védelemmel törődnek.

A mérkőzést végül a Juventud Unida nyerte 2-1-re, Ortega állapotáról egyelőre nincs frissebb hír.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport