18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Súlyosan károsodhatott a Fradi-stadionban megsérült kisfiú keze

2018.05.28. 13:13

Szurkolói videó került elő a vasárnapi Fradi-Diósgyőr meccsen történt nézőtéri szerencsétlenségről, amikor a hírek szerint egy kisgyerek kezében felrobbant egy hanggránát, amit az apjától kapott.

A Zsolt nevű olvasónktól kapott videón látszik és hallatszik a robbanás - több is - , aminek közelében több nagyon kicsi - 3-5 éves - kisgyerek is tartózkodott a felnőttek között. Az egyik kissrác, aki egy drukker nyakában ült, látványosan megnézi a kezét a robbanások után, de neki semmi baja, nem őt kell figyelni, hanem az épp melletük álló szőke, fekete pólós kisfiút.

Odalép hozzá egy fekete sapkás férfi, a kezébe veszi a fiú kezét - a kamerán ez látszik - , majd - vélhetően a sérüléseit látva - azonnal felkapja, és elkezd vele jobbra kiaraszolni a tömegből.

Még egyszer látszik a videón a kisfiú keze, balra pedig észre lehet venni egy fiatal nőt, akinek kéztartása arról árulkodik, a sérülés nagyon súlyos. Két másik férfi szurkoló meg gyorsan félrekapja fia fejét, ne is nézzen a sérültre. 

A videót óvatosan nézzék, 18 éven felüli:

(A meccs ekkor néhány percre félbe is szakadt.)

Nem tudjuk biztosan állítani, hogy a rendőrség megerősítette eset van a videón, de minden jel arra utal.

UPDATE: A Bors keddi információi szerint a videón látható kisfiú több ujjpercét amputálni kellett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport