Még mindig nincs gazdája a Phoenixnek

2013.02.01. 15:32

A lehetséges új tulaj, Greg Jamison egyelőre nem került közelebb a Phoenix Coyotes-hoz. Csütörtökön járt le annak az alkunak a határideje, amelyben a csoportja elkezdte volna törleszteni azt a 15 millió dollárt, amellyel használhatná a franchise-nak most is otthont adó Jobing-com Arenát, és az első lépés lett volna a franchise megvásárlásához.

Jamison, aki korábban a San Jose Sharks elnöke és vezérigazgatója is volt elmondta, mindent elkövetnek továbbra is, hogy megvásárolják a klubot és Arizonában tartsák a Coyotes-t. Az elmulasztott határidő miatt nyilván egy új szerződési eljárást kell kezdeményezni, miközben egyre többen beszélnek arról, hogy Seattle városa, amely kosárlabda-franchise-t is szerzett, a jégkorong bizniszbe is beszálljon a Coyotes-t pedig elköltöztesse.

Jamison szavainak ellentmond Glendale város polgármesterének a nyilatkozata, aki a helyi újságnak elmondta, hogy lehetőséget biztosítottak a Jamison-csoportnak a határidő kiterjesztésére, de az őket képviselő ügyvéd nem élt ezzel.

phoenix.jpg