20 meccs: megőrült az NHL-hokis, leütötte a vonalbírót

2016.01.28. 17:14
2 hozzászólás

Sok alattomos ütést és sok bunyót megélt már az NHL, de ami csütörtök hajnalban a Calgary–Nashville-mérkőzésen történt, olyat azért ritkán látni. Dennis Wideman egész egyszerűen leütötte az egyik vonalbírót, Don Hendersont.

A Calgary hokisa a Nashville csatárával, Miikka Salomäkival ütközött, ami nagyon fájt neki. A meccs ment tovább, és Wideman a pad felé korcsolyázva, az útjába kerülő bírót alattomosan, hátulról a botjával felöklelte.

Érdekes, hogy ez még kiállítást sem ért a meccsen, Wideman úgy védekezett, hogy nem tudta elkerülni az ütközést. Ahogy a meccs után elmondta, éppen korcsolyázott le, amikor az utolsó pillanatban felnézett, már ott állt előtte a bíró. Nem tudta kikerülni. Véletlennek mondta az esetet, és bocsánatot is kért.

A videó abszolút nem erről tanúskodik, és az NHL fegyelmi testülete sem volt ilyen elnéző a hokissal szemben, aki 20 meccses eltiltást kapott.

A szabályok szerint erre az időre fizetés sem jár neki, az a liga egyik jótékonysági számlájára kerül. Wideman amúgy nem egy renitens játékos, ebben az idényben 48 meccsen 30 büntetőperce van.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.