Pálinger és Radulovics helye már biztos az Év Csapatában

2004.11.09. 14:27
Már húszezer szavazat érkezett a december végi I. Kézilabdagálán szereplő "Év csapataira". A szegedi kézis évzáró esemény jegyeit november 15-én kezdik árusítani és a decemberi női Európa-bajnokság helyszínein is kaphatóak lesznek.
December 30-án rendezik az első hazai kézilabdagálát Szegeden, amelyen a Fotex Veszprém és a Pick szurkolói, a média és a szponzorok csapatai megmérkőznek, a gyerekek szivacslabdával játszanak majd, valamint összecsapnak a nosztalgiaválogatottak is - soraikban Gódórnétól Kovács Péterig, Gyurka Jánostól Rácz Mariannig a múlt sztárjaival.

Az esemény fő látványossága azonban a jelenlegi legjobbak All Star-mérkőzése lesz. Ezen a meccsen a nézők szavazatai alapján a férfi és női éljátékosok vegyes csapatokban, speciális szabályok szerint mérkőznek majd meg. A kedvencekre a gála honlapján lehet szavazni december elejéig, és eddig már húszezren éltek ezzel a lehetőséggel.

Nagy a versenyfutás

Posztonként dönthetnek a szurkolók az "Év Csapatai"-ról, pozíciónként két-két férfi és női játékos léphet pályára Szegeden. A női játékosok közül a kapus Pálinger Katalin és Radulovics Bojana helye tűnik a legbiztosabbnak a gálán; mindketten az eddig leadott szavazatok több mint felét gyűjtötték be. Szintén jól áll a versenyben a beállósok között Kulcsár Anita, valamint a balszélső Kirsner Erika.

A férfiaknál nehezen megingatható a beállós Mezei Richárd pozíciója, a jobbátlövőknél a Barcelonában játszó Nagy László és Kiril Lazarov is minden bizonnyal ott lesz a gálán. A kapusoknál a válogatott Fazekas Nándor vezet, de a szegedi Puljezsevics szorongatja, meglepő lenne, ha nem ők védenének Szegeden.

A kialakult keretekből két kijelölt csapatkapitány választja ki maga mellé a többi játékost.

Jegyvásárlás az Eb alatt is

Az 1500 forintos egységáron megvásárolható belépők a délután négytől kezdődő programra érvényesek. A jegyeket A jegyeket november 15-étől lehet megvásárolni az Újszegedi Sportcsarnokban (Szeged, Temesvári körút 33.), de lesz lehetőség a belépők megváltására december 9-19. között is, a női kézilabda Európa-bajnokság mérkőzésein, Békéscsabán, Debrecenben, Győrött, Zalaegerszegen és Budapesten. Online jegyrendelésre is van lehetőség, a www.szegedsport.hu oldalon.