Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Putics Barna visszatér Veszprémbe

2009.02.09. 20:53 Módosítva: 2009-02-09 22:12:23
Marian Cozma halála, Ivan Pesic és Zarko Sesum súlyos sérülése miatt a Barcelona visszaengedi az MKB Veszprémhez magyar válogatott kölcsönben nála játszó átlövőjét.

Putics mellett a Tatabányán kölcsönben szereplő kapust, Liszkai Szilvesztert, valamint a klubnál szereplő, ám az idei sorozatban még nem szerepelt szerb Uros Vilovszkit is benevezi a klub a Bajnokok Ligája középdöntőibe. A legrangosabb európai kupasorozat küzdelmeibe keddig lehet új játékosokat nevezni.

A szakvezetők megpróbálták megszerezni a nyártól biztosan Veszprémben játszó Fazekas Nándort is a Gummersbachtól, ám a német klub nem tudja elengedni őt, mivel szükség van rá a tavaszi szezonban.

A veszprémi klub román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítás után életét vesztette. A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de azóta már mindketten túl vannak az életveszélyen.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.