Óriási balhé tört ki a pályán a Szeged-Vardar BL-negyeddöntőben

2019.05.05. 22:34 Módosítva: 2019.05.05. 22:51

A hazai pályán játszó Szegednek a második félidő közepéig esélye volt, hogy megfordítsa a Vardar Szkopje elleni párharcot, és bejusson a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. Az első meccsen gyűjtött tetemes hátrányt a hazai visszavágó első félidejében sikerült ledolgoznia a Szegednek, a másodikban azonban a Vardar alaposan beleerősített, és viszonylag gyorsan eltüntette hátránya jelentős részét, így a szegedi csoda végül elmaradt

Helyette egészen más jellegű látványosság miatt maradtak emlékezetesek a Szeged idei BL-negyeddöntőjének utolsó percei. 

A két csapat játékosainak és stábtagjainak látványos balhéja miatt, aminek következtében jó ideig állt a játék, mert a pályán egy kisebb tömegnyi ember lökdöste, taszigálta, szapulta vagy éppen nyugtatta egymást üvöltve, vagy olvasott be a másiknak a vélt és valós sérelmekért.

És eközben persze repedtek a beszólások és mutogatások, tovább fűtve a hangulatot. Szóval egy vérbeli dulakodós-anyázós balhé zajlott a parketten hosszú, hosszú percekig, még a két edző, Roberto Parrondo és Juan Carlos Pastor is összeszólalkozott, méghozzá elég hevesen.

A Szeged és a Szkopje játékosai dulakodnak
A Szeged és a Szkopje játékosai dulakodnak
Fotó: Ujvári Sándor / MTI

Az indulatok azt követően szabadultak el, hogy két hátulról érkező vardaros összezárva szabálytalankodott az egyik szegedi játékos ellen a félpályánál. A felgyülemlett feszültség miatt egy pillanat alatt tömegbalhé lett a dologból, utána pedig csak több lépcsőben sikerült teljesen helyreállítani a rendet. Az indulatok szításában főszerepe volt az ellenfélnél játszó Stas Skubenak, aki folyamatos mutogatással cukkolta a hazai kispadon ülőket, illetve a szegedi közönséget.