Diego Costa sajnálja, de tagaja, hogy megharapta volna ellenfelét

2016.03.13. 10:19 Módosítva: 2016.03.13. 10:21

A Chelsea szörnyű héten van túl, szerdán kiesett a Bajnokok Ligájából a PSG ellen, szombaton pedig az FA Kupából az Everton verte ki, ráadásul szörnyen megalázó módon.

Lukaku varázslatos góljain túl a meccs negatív hőse Diego Costa lett, aki többször is elvesztette a fejét, és előbb a játékvezető orra előtt a földre köpött, majd ellenfelével egy szenvedélyes mozdulatsor végén próbált barátkozni, de hiába, kiállították.

Nem csoda, Diego Costa előbb le akarta fejelni Gareth Barryt, majd úgy tűnt, a nyakába harapott, végül mint aki csak barátkozni szeretne átölelte a középpályást.

A Chelsea közleményt adott ki, amelyben azt írják, Costa sajnálja a történteket, de tagadja, hogy harapott volna. Guus Hiddink, a Chelsea menedzsere pedig azt mondta, az ellenfél provokálta a játékosát az egész meccs alatt, de még a szabályos keretek között.

Hiddink amúgy diplomatikusan válaszolt arra, mit szól, szerinte volt-e harapás, azt mondta, nem látta az esetet. Ugyanakkor az Everton menedzsere Roberto Martinez azt mondta, neki nem panaszkodott Barry. Szerinte amúgy sem ez volt a meccs kulcsmomentuma, és ez egy szenvedélyes meccs volt.

Hiddink végül egy viccel ütötte el a dolgot, hogy szerinte Costának indulatkezelési terápiára kellene-e járnia. Mint mondta, van egy Jack Nicholson-film, ami erről szól, talán elmennek együtt és megnézik.